0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Zakelijk

Het Noordelijk Balloncentrum is de zakelijk partner van veel bedrijven. Wij exploiteren onder andere luchtballons voor ABN AMRO, Fokker, Coster Diamonds en Oostappen. Daarnaast onderhouden wij de luchtballons van veel ballonvaartbedrijven in Nederland. En wij zijn de officiele keuringsinstantie van heteluchtballons in Noord Nederland. Kortom: het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de perfecte zakenpartner voor alles wat met ballonvaren te maken heeft!

Ballonvaren met relaties of personeel

Samen een unieke ervaring beleven verbindt mensen. Ballonvaren is daarom de perfecte manier. Veel bedrijven kiezen er voor om met hun personeel of relaties een ballonvaart te organiseren. Wij kunnen groepen tot wel 200 personen tegelijk laten genieten van de perfecte ballonvaart!

Onderhoudsbedrijf

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is een professioneel en gecertificeerd onderhoudsbedrijf voor heteluchtballons. Wij repareren eventuele schades en zorgen ervoor dat uw ballon altijd in perfecte conditie is.

Officiele keuringsinstantie voor heteluchtballons

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de officiele keuringsinstantie voor heteluchtballons in Noord Nederland. Wij hebben hiervoor een Europese onderhoudserkenning afgegeven door EASA (European Aviation Safety Authority).

Ballon van de zaak

Veel bedrijven kiezen voor een eigen ballon. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk vergroot. Er hangt immers iedere keer dat u vaart 2 uur lang een groot reclamebord dat alle ogen op zich gericht weet in de lucht. En bij een gemiddelde ballonvaart wordt 25 kilometer afgelegd! Kortom: grote zichtbaarheid voor uw merk. Merken als ABN AMRO, Robijn, Ola en Fokker gingen u voor!

Het tweede voordeel van een eigen ballon is dat u met gasten kunt varen die u een onvergetelijke avond bezorgt. U kunt een ballon laten bouwen met uw eigen ontwerp of logo, het Noordelijk Ballonvaartcentrum doet de algehele vaartuitvoering en het onderhoud van de ballon.

“Op 15 oktober 2014 maakten wij als trotse bezitter van onze “eigen” luchtballon een eerste vaart vanuit Zwolle. Daarna zijn er samen met klanten al meerdere vaarten gemaakt, vanuit verschillende vertreklocaties. Veel van onze klanten maken voor het eerst een ballonvaart, wat wordt ervaren als een unieke gebeurtenis. Het opstijgen, de rust, het uitzicht, de landing, het is allemaal bijzonder en steeds weer anders.

Wij ervaren deze manier van Marketing & Communicatie richting onze klanten als heel succesvol en zijn zeer tevreden over de professionele en enthousiaste werkwijze van Pieter Kooistra en zijn team!” 

Jeroen Zindel, Algemeen Directeur Services for ICT BV

Official dealer Lindstrand Balloons

Wij zijn official dealer van Lindstrand Balloons, de bouwer van onder andere de heteluchtballon waarmee Richard Branson zijn recordvluchten heeft gemaakt.