0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ballonvaart Amersfoort

Ballonvaart provincie Utrecht

Het Noordelijke Ballonvaart Centrum voert ballonvaarten uit boven de hele noordelijke helft van Nederland. Onze heteluchtballons worden ook regelmatig gezien boven de provincie Utrecht. Vanaf onze opstijglocatie in Amersfoort varen wij naar alle windhoeken van deze prachtige provincie, waar we opstijgen vanuit de regio Amersfoort. 

Zo kunt u nationaal park Utrechtse Heuvelrug uit de lucht zien, of de Nieuwe Hollandse Waterlinie. En zag u ooit kasteel de Haar vanuit de hoogte? Met ons kan het allemaal. En dat terwijl u aan de horizon de Utrechtse Domtoren ziet. 

Wij doen er alles aan om uw ballonvaart perfect te laten verlopen. Dat maakt ons een van de grootste ballonvaartbedrijven van Nederland, terwijl wij uitsluitend met kleine manden varen. Wij zijn van mening dat als u iets een keer in uw leven doet, dat het dan ook perfect moet zijn. Wat we daarvoor allemaal doen leest u hier. 

Opstijglocatie naar keuze

Onze vaste opstijglocatie is Amersfoort. Maar het is ook mogelijk om op te stijgen in een plaats van uw voorkeur. Dat kan met een VIP-vaart of een ballonvaart voor 5 personen of meer. Toestemming van de autoriteiten is randvoorwaardelijk. We hebben daarvoor een zogenaamde opstijgvergunning nodig. Wilt u hier meer over weten kunt u gerust contact met ons opnemen.