0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Landhotel de IJsvogel Arrangement

Vanaf € 262.5 per arrangement

Landhotel de IJsvogel is gelegen nabij de Vegelinsbossen in Sint Nicolaasga en tegenover de Burggolf golfbaan.

Ochtendarrangement

U overnacht in Landhotel de IJsvogel in een deluxe hotelkamer. Vroeg uit de veren, de ballon stijgt op bij zonsopkomst. Bij deze ervaring hoort natuurlijk een feestelijke champagne luchtdoop!.  Bij vertrek uit het hotel staat er een klein hapje klaar voor de eerste trek. Bij terugkomst wacht een uitgebreid ontbijtbuffet.

Avondarrangement

Voorafgaand aan de ballonvaart geniet u van een culinair 3-gangen diner. Na het diner begint het programma van de ballonvaart in Joure. De ballon stijgt op 1½ uur voor zonsondergang. De vaart duurt ongeveer een uur. Bij deze ervaring hoort natuurlijk een feestelijke champagne luchtdoop!. Wat een fantastische vergezichten en luchten. Erna nagenieten en overnachten in het Landhotel.

Prijs voor 2 personen € 525,= (ballonvaart, 3 gangen diner en overnachting inclusief ontbijt)

Dit arrangement is inclusief ontbijt en 3 gangen diner, exclusief extra drankjes en toeristenbelasting, Als door weersomstandigheden de ballonvaart geen doorgang vind, zoeken wij samen naar een goed alternatief. De cheque van de ballonvaart blijft geldig, dit geldt alleen als u het ticket via onze site boekt. U krijgt dan ook nog 5% korting.

Uitverkocht

Veilige betaalopties

Betalen via iDEAL
  • Mogelijk voor alle boekingen.
  • Bij betalen via iDeal krijgt u 5% korting.
  • Uw tickets zijn direct geldig.
Betalen via factuur
  • Mogelijk voor alle boekingen.
  • Bij groepsboekingen van 5 of meer personen factureren wij een aanbetaling van 50% en het restant volgt na de vaart.
  • Uw tickets zijn geldig na ontvangst van uw betaling.
Betalen met creditcard

Onze ballonvaarten zijn inclusief

Ballonvaart van een uurChampagneluchtdoopLuchtdoopcertificaatChampagneglasVervoer terugPassagiersverzekeringAnnuleringsverzekeringAdministratiekostenBoekingskosten9% btw

Ticket als cadeaubon

Het ticket dat u bij ons kunt kopen is een full colour cadeaubon die fantastisch is om te geven. Het bestellen van het ticket is simpel en na bestelling heeft u het ticket binnen enkele dagen in huis. De gelukkige kan ons bellen voor het maken van een afspraak.