0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Kleine IJsbeer help me vliegen.

€ 18.95 per stuk

Met een luchtballon kun je zo hoog als een vogel vliegen

Thema’s: mileu, elkaar helpen

Lars, de kleine IJsbeer droomt ervan om eens te vliegen. Terwijl hij zo ligt te dromen, vaart er een schip voorbij. Lars ontmoet Joeri, die met het schip is meegekomen. Hij kan niet meer vliegen, want zijn vleugels zitten onder de olie. Gelukkig weet Lars een oplossing en kan Joeri snel weer vliegen.

Tijdens een zwemtocht ontmoet de kleine ijsbeer Lars Joeri, een met olie besmeurde papegaaiduiker. Samen gaan ze naar de warme bron maar zelfs na een bad kan de vogel nog niet vliegen. Pas als ze samen met een luchtballon de lucht in gaan, lukt het de vogel en ervaart ook Lars hoe fijn vliegen kan zijn. Weer veilig op de grond besluit hij dat een vliegende vriend hebben leuker is dan zelf vliegen. Er is sprake van een duidelijke spanningsopbouw in zowel illustraties als tekst, al lijken die soms gebaseerd op toevalligheden. Toch is het verhaal nergens onwaarschijnlijk, mede door de harmonie van illustraties en tekst. Dat de hoofdpersoon duidelijk kleutertrekjes vertoont, zal veel lezers/luisteraars aanspreken. Ondanks het gebruik van veel ijzige kleuren een sfeervol, zacht geheel. Kleine IJsbeer is bekend uit vele eerdere prentenboeken van de auteur. Vanaf ca. 4 jaar.

Prijs € 18,95 incl. verzendkosten.

Kies uw opstapplaats *

Ticket informatie

Deze info wordt bij een E-ticket op uw ticket vermeld

Veilige betaalopties

Betalen via iDEAL
  • Mogelijk voor alle boekingen.
  • Bij betalen via iDeal krijgt u 5% korting.
  • Uw tickets zijn direct geldig.
Betalen via factuur
  • Mogelijk voor alle boekingen.
  • Bij groepsboekingen van 5 of meer personen factureren wij een aanbetaling van 50% en het restant volgt na de vaart.
  • Uw tickets zijn geldig na ontvangst van uw betaling.
Betalen met creditcard

Onze ballonvaarten zijn inclusief

Ballonvaart van een uurChampagneluchtdoopLuchtdoopcertificaatChampagneglasVervoer terugPassagiersverzekeringAnnuleringsverzekeringAdministratiekostenBoekingskosten9% btw

Ticket als cadeaubon

Het ticket dat u bij ons kunt kopen is een full colour cadeaubon die fantastisch is om te geven. Het bestellen van het ticket is simpel en na bestelling heeft u het ticket binnen enkele dagen in huis. De gelukkige kan ons bellen voor het maken van een afspraak.