0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Onze Ster(ke) punten

  • Allround en Professioneel

Wij zijn en professioneel ballonvaartbedrijf. Ballonvaren is ons werk. Jaarlijks nemen wij vele mensen mee voor een onvergetelijke ballonvaart. Wij zijn ook ook gecertificeerd in het onderhouden van ballons en ballonequipement. U kunt dus met een veilig gevoel instappen, on materiaal is altijd in een perfectestaa van onderhoud. Tevens zijn wij dealer van het merk Lindstrand Balloons uit Engeland. Wij verkopen ballons in heel Nederland.

  • Persoonlijk

Doordat wij varen met maximaal 10 passagiers per mand is er nog sprake van optimaal contact tussen passagier en piloot. En dit noemen wij kwaliteit!
Een volle mand geeft een massaal gevoel, denk bv. aan een volle bus (zie ballonvaren).

  • Compleet programma

In tegen stelling tot sommige andere bedrijven brengen wij onze passagiers zelf in onze volgauto’s terug naar de afspreeklocatie. Op deze manier wordt het hele programma gezamenlijk, (dus ook met de piloot) afgesloten.

  • Creatief en maatschappelijk betrokken

Wji hebben als enige ballonvaartbedrijf in Nederland een zeer speciale mand in ons bezit, waardoor rolstoelgebonden personen ook met ons mee de lucht in kunnen. Vaak kunnen minder valide mensen niet deelnemen aan activiteiten. In ons vakgebied kan dat wel en biedt voor ons de mogelijkheid ook deze mensen een unieke ervaring mee te geven.

  • Extra’s

Ons ticket is tevens een prachtige full colour cadeaubon in een geschenkenveloppe.
Naast de gratis annuleringsverzekering geven wij na de luchtdoop een champagneglas met opdruk en een luchtdoopcertificaat aan u mee.