0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Arrangementen

Herberg Joure Arrangement

Ballonvaren, overnachten en lekker eten…

De drie beste manieren om te ontspannen in Joure komen samen in dit unieke arrangement. Het Noordelijk Ballonvaartcentrum, Herberg Joure en restaurant ’t Plein zijn alle drie creatieve ondernemers die met veel passie hun bedrijf runnen voor sfeerproevers en levensgenieters.

Wij bieden u de mogelijkheid om lekker en vooral goed te eten, met een ruime sloep het prachtige Friese merengebied en omringende stadjes te ontdekken, overnachten en ontbijten in een bijzondere stijl. En…. wij laten u graag Friesland van boven zien in één van onze heteluchtballons, een unieke ervaring!

Herberg Joure en ballonvaren gaan hand in hand. Je kunt bij ons een ballonvaart boeken. Deze vinden bij zonsopgang of 1½ uur voor zonsondergang plaats en duren ongeveer een uur.

Ochtendarrangement

U overnacht in Herberg Joure in een van de comfortabele kamers. Vroeg uit de veren, de ballon stijgt op bij zonsopkomst. Bij deze ervaring hoort natuurlijk een feestelijke champagne luchtdoop!.  Bij vertrek uit de Herberg staat er een klein hapje klaar voor de eerste trek. Bij terugkomst wacht een uitgebreid ontbijt met een Fries tintje in de stadstuin van de Herberg.

Avondarrangement

De ballon stijgt op 1½ uur voor zonsondergang. De vaart duurt ongeveer een uur. Bij deze ervaring hoort natuurlijk een feestelijke champagne luchtdoop!. Wat een fantastische vergezichten en luchten. Erna nagenieten en overnachten in de Herberg.

Prijs voor 2 personen € 418,= (ballonvaart, overnachting inclusief ontbijt)

Dit arrangement is inclusief ontbijt met een Fries tintje, exclusief extra drankjes en toeristenbelasting, Als door weersomstandigheden de ballonvaart geen doorgang vind, zoeken wij samen naar een goed alternatief. De cheque van de ballonvaart blijft geldig, dit geldt alleen als u het ticket via onze site boekt. U krijgt dan ook nog 5% korting.

Wilt u voorafgaand aan deze belevenis genieten van een heerlijke maaltijd?, graag bevelen wij restaurant ’t Plein aan ( www.proefdesfeer.nl ), gelegen op 100 meter van de Herberg.

Natuurlijk zijn deze arrangementen ook voor grotere groepen te organiseren. Prijs op aanvraag.

Groepsarrangementen op maat.

Wij hebben met vele bedrijven in Friesland een goede samenwerking die regelmatig van pas komt tijdens het organiseren van groepsuitjes.  Naast ballonvaren wat in de ochtend of avond plaats vind stellen wij graag een dagprogramma voor u samen. Voor u prettig om uit handen te geven en u wellicht extra korting kan opleveren als u dit via ons regelt!

Zo weten we originele en prachtige plekken om te overnachten, de beste sloep, gezellige zeilboerderijen, stoere outdoor activiteiten, knusse B&B’s, tips om te vergaderen op verschillende locaties, vakantiehuisjes op de mooiste plekken van Friesland en nog allerlei activiteiten die interessant zijn voor groepen! Hieronder een tipje van de sluier;

Landhuis Kippenburg, Vakantiehuis de Greidpleats, slapen in een molen aan een prachtig meer, Zeilboerderij Rufus, Restaurant de Klokkenstoel en een wijnboerderij in Friesland!

Bekijk hier de verschillende arrangementen