0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ballonfeest Dorpsfeest Scharnegoutum.

Ballonfeest Dorpsfeest Scharnegoutum

Altijd al een keer een ballonvaart willen meemaken? Wat is er nu leuker om op te stijgen in je eigen dorp/regio. Eenmaal in de lucht kunt u genieten van het schitterende uitzicht boven Scharnegoutum en de omliggende dorpen. 

Dit is uw kans, in samenwerking met het Noordelijke Ballonvaartcentrum organiseert de Oranjevereniging tijdens de dorpsfeesten de eerste Scharnegoutumer ballonfeesten.

We hebben plaats voor maximaal 50 personen dus mis het niet en geef u snel op!


Voor wie?

Als inwoner van Scharnegoutum of omgeving, als toeschouwer en iedereen die de sfeer van deze avond wil meepakken en deze unieke beleving vanuit één van de luchtballonnen wil meemaken.


Van 8 tot 80

In principe kan iedereen mee in de ballon. Kinderen moeten boven de rand van de mand uit kunnen kijken. Ben je iets ouder en is een uur staan net te lang dan hebben is er een zitje ter ondersteuning. Bij twijfel even overleggen met de organisatie. Zwangere vrouwen kunnen helaas niet mee.


Wanneer?

De ballonvaarten worden tijdens de dorpsfeesten van Scharnegoutum georganiseerd op vrijdag 30 augustus 2019.Het tijdstip van opstijgen is rond 19.00 uur.


Waar?

Nabij de feesttent, vanaf de sportvelden. 


Tijdstip

Tijdstip van opstijgen is rond 19.00 elke deelnemer wordt weer terug gebracht naar de sportvelden, waar de feesttent open is om nog even gezellig na te kletsen over deze unieke belevenis.


Meevaren?

Om mee te kunnen varen is een ticket nodig. Deze kunt u kopen in de webshop (klik hier voor de link). Dit ticket is voorzien van informatie die handig is om te weten voordat je bij aan boord stapt.

Heeft u geen internet of koop je liever niet online. Een kaartje/ticket is ook verkrijgbaar bij S. Haarsma aan de Fleardyk 72. U kunt zich voor deze prachtige belevenis aanmelden tot en met vrijdag 14 augustus.

De kosten van een kaartje/ticket zijn €130,= per persoon.

De Scharnegoutumer ballonfeesten kunnen alleen doorgaan bij de juiste weersomstandigheden. Bij slecht weer of/en te weinig aanmeldingen zullen wij deze ballonvaart annuleren. Uiteraard ontvangt u dan uw geld terug.