0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Bedrijven

Uw personeel bedanken of motiveren?, relatiemarketing op een unieke plek?. Een ballonvaart is dé manier om dit te realiseren.

Samen een unieke ervaring beleven verbindt mensen. Ballonvaren is daarom de perfecte manier. Veel bedrijven kiezen er voor om met hun personeel of relaties een ballonvaart te organiseren. Wij kunnen groepen tot wel 200 personen tegelijk laten genieten van de perfecte ballonvaart!

Ons bedrijf is in staat om voor uw bedrijf de ballonvaart te verzorgen al dan niet in combinatie met een arrangement.

We werken samen met diverse bedrijven om van uw ballonvaart een maatwerk arrangement te maken.

Voor het beantwoorden van uw vragen of het maken van een afspraak kun u het beste contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Samen Champagne drinken

Zelf een ballon kopen of laten exploiteren?.

Voor u als bedrijf is het Noordelijk Ballonvaartcentrum hét one-stop-shop bedrijf: Aanschaf van uw ballon, exploitatie en onderhoud onder één dak.

Voor veel bedrijven verzorgt het Noordelijk Ballonvaartcentrum dan ook volgens dit principe de exploitatie van een heteluchtballon. Het Noordelijk Ballonvaartcentrum staat garant voor hoogwaardig en technisch zeer goed ballon equipment.

U  kunt een ballon laten bouwen met uw eigen ontwerp of logo, het Noordelijk Ballonvaartcentrum doet de algehele vaartuitvoering en het onderhoud van de ballon. U kunt en ballon laten varen om uw personeel te complimenteren, relaties te laten mee varen of om reclame te maken.

Samen een unieke ervaring beleven schept een band tussen mensen. Daarom is een ballonvaart dé manier. Doordat wij actief zijn op vele ballonmeetings kan ook dit een spectaculaire marketing activiteit zijn.

Vanwege ons dealerschap en erkend gecertificeerd onderhoudsbedrijf bent u voor de aanschaf en het onderhoud van de ballon bij ons aan het juiste adres. Geïnteresseerd?, neem vrijblijvend contact op met Pieter Kooistra over de mogelijkheden.

Hieronder een selectie van de door ons geleverde ballons: