0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Drakenbootrace Kollum Luchtballonfestival.

Drakenboot Luchtballonfestival.

In samenwerking met de organisatie van het Drakenbootfestival te Kollum organiseren wij tijdens de Open Friese kampioenschappen Drakenbootraces, een luchtballonnen spektakel.

Want als de boten gevaren hebben en de prestaties zijn geleverd dan is het tijd voor avontuur, ontspanning en.. romantiek. Want wat is er leuker dan na de geleverde strijd elkaar weer te ontmoeten, in de luchtballon waar iedereen wordt verheven tot dezelfde hoogte. Met meerdere luchtballonnen stijgen we op van de oevers van het Kollumer Kanaal, het evenementen terrein om zo de prachtige omgeving van Kollum van bovenaf te bewonderen.

Voor wie?

Als inwoner van Kollum of omgeving, als toeschouwer, deelnemer, iedereen die de sfeer van deze dag wil meepakken en deze unieke beleving vanuit een van onze luchtballonnen wil ervaren kan hier bij ons een ticket kopen voor een gereduceerd tarief. Voorwaarde is dat het ticket wordt gebruikt voor deze dag boven Kollum. Kan de vaart vanwege weersomstandigheden geen doorgang vinden dan wordt deze verplaatst naar een andere datum. Dat er gevaren wordt is een feit, zowel op het water als in de lucht en boven Kollum.

Van 8 tot 80

In principe kan iedereen mee in de ballon. Kinderen moeten boven de rand van de mand uit kunnen kijken en vrouwen die zwanger zijn nemen wij helaas, niet mee. Ben je iets ouder en is een uur staan net te lang dan hebben wij een zitje ter ondersteuning. Bij twijfel even overleggen met ons.

Wanneer?

De ballonvaarten worden tijdens het Drakenbootrace Festival georganiseerd op 22 juni 2019.

Waar?

Op de dag van de ballonvaart hoort u tussen 14.00 en 14.30 de verzamellocatie.

Tijdstip / programma

Het programma (klik hier) van de ballonvaart begint om 19:30.

Natuurlijk brengen we iedereen weer terug naar het opstijgterrein.

Meevaren?

Om mee te kunnen varen is een ticket nodig. Als deze is gekocht in onze webshop sturen wij het per post naar je toe. Dit ticket is voorzien van informatie die handig is om te weten voordat je bij ons aan boord stapt. Klik hier om uw ticket(s) te kopen.

Het ticket dient ingeleverd te worden bij de piloot van de desbetreffende ballon.