0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Links

Op de volgende sites kunt u ideeën op doen om uw dag, vakantie of groepsuitje verder in te vullen.

Bed and Breakfast Villa Envie te Terhorne, www.villaenvie.nl
Villa Envie ligt in het watersportdorp Terherne, ook wel het Kameleondorp genoemd. Deze luxe bed and breakfast ligt pal aan het water, op 100 meter van het Sneekermeer. Zowel met een sloep als met een zeilboot kunt u hiervandaan prachtige tochten varen door Friesland. Wedstrijdzeilers varen in een kwartier naar het starteiland, nadat hun boot(je) vanaf de helling in de tuin te water gelaten is. Villa Envie is daarom een perfecte plek om na uw ballonvaart verder te onthaasten en uw verblijf in de buurt van Joure op een aangename manier te verlengen.

Restaurant ’t Plein in Joure, www.proefdesfeer.nl 

Sinds 1988 is restaurant ‘t Plein een begrip voor levensgenieters en sfeerproevers. Er zijn 40 zitplaatsen in het sfeervolle restaurant en voor de nieuwsgierige culinaire gast zijn er 10 zitplaatsen in de keuken.
De ornamenten uit 1799 geven een warme sfeer in het restaurant samen met het moderne meubilair en eigentijdse verlichting.
Gastheer Reitse Spanninga en zijn vrouw Tryntsje heten u van harte welkom! Proef de sfeer van gastvrijheid en culinaire verwennerij bij restaurant ‘t Plein voor óf na uw ballonvaart!.

Landhuis Kippenburg te Oudemirdum, www.kippenburg.nl
Bent u op zoek naar een naar een origineel en sfeervol verblijf? Gaasterland is het aller mooiste gebied van Friesland en Kippenburg het mooiste plekje!

Ballonvaren in Brabant, www.xclusiveballonvaarten.nl
Voor ballonvaarten in het zuiden van Nederland bevelen wij van harte Xclusive Ballonvaarten uit Oosterhout aan.
Onze collega Tony de Hond runt daar een ballonvaartbedrijf met dezelfde passie en drive als ons. Kwaliteit en het leveren van de ballonvaart als goed product staan bij hem hoog in het vaandel. Wij als NBC indentificeren ons graag met het bedrijf van Tony en dat is ook wederzijds.

Ballonvaren boven Toscane, www.tuscanyballooning.com
Wilt u tijdens uw vakantie in Toscane ballonvaren?, graag bevelen wij u Tuscany Ballooning aan, een professioneel ballonvaartbedrijf  dat daar ballonvaarten uitvoerdt. Onze collega Pascal Goldschmidt vaart met zijn ballons boven dit prachtige gedeelte van Italië. Als u nog geen onderkomen heeft dan kunt u bij het ballonbedrijf ook appartementen huren.

Wijnboerderij de Heidepleats te Sint Nicolaasga, www.deheidepleats.nl
Mocht u geïnteresseerd zijn in het maken van wijn en kaas? Rondom een prachtige boerderij kunt u wandelen langs druivenranken en wordt u geïnformeerd over deze producten.

De Weidevogel te Sint Nicolaasga, www.komnaardeboerderij.nl
Back to basic is van toepassing op dit boerenbedrijf maar ook comfort wordt geboden door de bed and breakfast. Van slapen in het hooi tot actief bezig zijn op een step.

Molen de Hersteller te Sint Johannesga, www.molendehersteller.nl
Een van onze piloten heeft onlangs een molen gerestaureerd en bewoont deze op dit moment. De molen is in orginele staat hersteld, inclusief bedstede. U kunt op afspraak een kijkje nemen door contact met ons op te nemen.

Zeilbotenverhuur Noël watersport te Langweer, www.noel-watersport.nl
Friesland is bekend om zijn meren, prachtig om te zeilen. Na een zeiltocht en een barbecue kunt u uw dag afsluiten met de ballonvaart.

Linkpartners

Bedrijfsfilm

Dagje Uit

Catering Friesland

Stadswandeling Friesland

Dazlin

Buitenstate