0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Waar?

Het in Joure gevestigde Noordelijk Ballonvaartcentrum vaart in heel Noord Nederland, inclusief Noord-Holland.

Hieronder kunt u per provincie bekijken waar wij vaste opstijgterreinen hebben.

Koopt u 1 t/m 5 tickets dan kunt u meevaren vanuit Joure, Groningen, Amersfoort of Nieuwe Niedorp.

Als u een groepsboeking van 6 of meer volwassenen maakt of een VIP vaart boekt kunnen we ook op de locatie van uw keuze opstijgen of op één van onze vaste opstijglocaties. Voor Noord-Holland gelden afwijkende voorwaarden.

Locaties Friesland:

Joure, Sneek, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Dokkum, Franeker en Harlingen. Hier hebben we vaste opstijgterreinen om de ballonvaart te maken. Wilt u vanaf een andere locatie ballonvaren dan kan dat in overleg.

Locaties Noord – Holland:

In Noord Holland heeft het Noordelijk Ballonvaartcentrum verschillende opstijgterreinen in de regio West -Friesland. De vaste afspreeklocatie is in Nieuwe Niedorp op het parkeerterrein van het benzinestation op de kruising van de N242 en de N239.
Klik hier voor een PDF van de afspreeklocatie in Noord-Holland.
Vanaf onze vaste afspreeklocatie rijden we naar één van onze vaste opstijgterreinen, de keuze van het terrein is afhankelijk van de op dat moment heersende windrichting en snelheid. Het Noordelijk Ballonvaartcentrum heeft opstijgterreinen in: Middenmeer, Medemblik, Hoogkarspel, Hoorn, de Goorn, Obdam, Hensbroek, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Oudkarspel, Warmenhuizen, Schagen, Wieringerwaard en Nieuwe Niedorp.

Locaties Groningen:

Groningen, Leek, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Veendam, Eelde, Winsum en Bedum. Hier hebben we vaste opstijgterreinen om de ballonvaart te maken. Wilt u vanaf een andere locatie ballonvaren dan kan dat in overleg.

Locaties Drenthe:

Steenwijk, Meppel, Hoogeveen, Assen, Emmen, Beilen en Frederiksoord. Hier hebben we vaste opstijgterreinen om de ballonvaart te maken. Wilt u vanaf een andere locatie ballonvaren dan kan dat in overleg.

Locaties Overijssel:

Zwolle, Ommen, Dalfsen, Heino, Raalte, Dedemsvaart en Hardenberg. Hier hebben we vaste opstijgterreinen om de ballonvaart te maken. Wilt u vanaf een andere locatie ballonvaren dan kan dat in overleg.