0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Programma

Een ballonvaart met het Noordelijk Ballonvaart Centrum is een onvergetelijke ervaring. Het programma voor een vaart met ons duurt ongeveer 3 uur en gaat als volgt:

– U rijdt op eigen gelegenheid naar de afspreeklocatie. Deze locatie spreken we van tevoren af. Hier parkeert u uw auto en ontmoeten wij elkaar. Onze afspreeklocaties liggen centraal en zijn makkelijk te vinden.

– We rijden vervolgens in de volgwagen naar de plaats waar we gaan opstijgen.

– We maken de ballon klaar. Een heel spektakel! U kijkt toe, of helpt een handje mee als u dat wilt.
Klaarmaken

– Tijd om in te stappen. Een voor een stapt u in de mand als we klaar zijn om op te stijgen.

– Opstijgen! We laten de opstijglocatie achter ons en laten ons meenemen door de wind. U geniet volop van de wereld uit een nieuw perspectief!

UItzicht ballonvaart

– De vaart. Tijdens de ballonvaart die ongeveer een uur duurt vertelt de piloot het een en ander over ballonvaren en de omgeving waar u vaart. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen aan de piloot die hij of zij met plezier beantwoordt.

– De landing. De piloot kiest zorgvuldig een veilige en comfortabele landingsplek uit. Waarna de ballon weer zachtjes op de grond terechtkomt.

– Luchtdoop! Na de ballonvaart is de traditionele champagneluchtdoop. U wordt gekroond tot baron en samen met de piloot drinkt u een glas champagne op de landingslocatie, middenin de natuur. Ondertussen ruimt de crew (al dan niet met uw hulp) de ballon weer netjes op.

– Uitreiking luchtdoopcertificaat. Het bewijs dat u baron bent en een mooie herinnering aan uw ballonvaart!

Proost

– Vervoer terug naar de afspreeklocatie. De crew rijdt u weer veilig naar de afspreeklocatie, waar uw auto geparkeerd staat. En u gaat als baron of barones huiswaarts!

– Heeft u familie of kennissen die de ballon willen volgen dan kunnen ze dit op eigen gelegenheid doen. Ze kunnen achter de volgauto van de ballon aanrijden.