0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Vincent van Gogh ballon

De Vincent van Gogh Special Shape Ballon is gebouwd om de beroemde Nederlandse schilder te herdenken.

Het schilderij van het beroemde zelfportret van van Gogh heeft gediend als voorbeeld voor de ballon. De ballon is gebouwd in de vorm van het hoofd van van Gogh en de stof is geheel digitaal geprint.

vincentvangogh-vincent-van-gogh-1887-parijs-zelfportret-met-grijze-hoed-30PH-GOG

Meer foto’s zien van deze fantastische ballon?, Klik hier.

Door vele ballonkenners over de hele wereld wordt de van Gogh ballon, ook wel “Vincent”genoemd, gezien als dé mooiste Special Shape ooit gebouwd.

Het Noordelijk Ballonvaartcentrum vaart met de van Gogh ballon en wil klanten in de gelegenheid stellen om met de ballon te varen, hoe?.

Private:

U kunt de van Gogh ballon exclusief huren om een vaart in te maken. Naast de piloot kunnen er 2 passagiers in de ballon meevaren. Wij bieden u een compleet programma zodat u de ballonvaart met deze speciale ballon niet snel zult vergeten.

Corporate:

De van Gogh ballon is een eyecatcher, mensen die de van Gogh ballon eenmaal hebben gezien zullen deze niet snel vergeten. Voor u als bedrijf een mooie gelegenheid om de van Gogh ballon te koppelen aan een campagne waarbij de van Gogh ballon kan worden ingezet. Dergelijke campagnes zijn maatwerk en wij denken hierbij graag met u mee.

Events:

Wilt u meer bezoekers trekken naar uw evenement?. Uw bezoekers komen graag naar de van Gogh ballon kijken als deze de lucht in gaat of als deze een static show geeft.

van Gogh buitenland

Boek hier de Vincent van Gogh Ballon