0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

29 september 2018 – Reparatie Smile ballon in Albanië

29-09-2018 door Martine Vellema

Tot vorig jaar voer de vrolijke Smile ballon nog boven Nederlandse velden. De combinatie van de rode met gele kleur en brede lach zorgt voor herkenbaarheid van de Smile, een vrolijke ballon om naar te kijken.

Toch vaart deze opvallende verschijning niet meer in het Nederlands luchtruim maar laat zich nu zien hoog aan de hemel van het wonderschone Albanië. De Smile stijgt nu uit boven groene bergtoppen. Ook daar heeft hij het naar zijn zin, warm en stabiel weer zorgen voor vele tochtjes maar ook voor kleine schades zo nu en dan. Om de Smile weer veilig het luchtruim in te sturen is het noodzakelijk dat deze gerepareerd en gekeurd worden. 

Dus vlogen we met een tas gereedschap en rode stof naar Albanië. De naaimachine daar was een beetje ouderwets maar goed genoeg om mee te kunnen werken. Uran Qylafku, de eigenaar van de Smile ballon droeg zorg voor de inwendige mens. Met zijn achtergrond als kok zorgde dit voor overheerlijke lunches. En maakte het verblijf voor Pieter zeer aangenaam, hij komt graag terug 😉