0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ervaringen

Services for ICT

"Op 15 oktober 2014 maakten wij als trotse bezitter van onze “eigen” luchtballon een eerste vaart vanuit Zwolle. Daarna zijn er samen met klanten al meerdere vaarten gemaakt, vanuit verschillende vertreklocaties. Veel van onze klanten maken voor het eerst een ballonvaart, wat wordt ervaren als een unieke gebeurtenis. Het opstijgen, de rust, het uitzicht, de landing, het is allemaal bijzonder en steeds weer anders.

Wij ervaren deze manier van Marketing & Communicatie richting onze klanten als heel succesvol en zijn zeer tevreden over de professionele en enthousiaste werkwijze van Pieter Kooistra en zijn team!" 

Jeroen Zindel, Algemeen Directeur Services for ICT BV

Olijslager
“Het Noordelijk Ballonvaart Centrum verzorgt een beleving !” Ik was erg enthousiast over het idee om een eigen luchtballon in te zetten om als Olijslager Groep een unieke ervaring te bieden aan relaties en onze eigen mensen. Ballonvaren is iets bijzonders dat bijna iedereen ooit eens wil doen, maar nog nooit gedaan heeft.  Het verbindt mensen en versterkt de band tussen collega’s. Daarnaast is het een uiterst vriendelijke manier om exposure voor je bedrijf te realiseren. Onze eerste vaart maakten we op 23 mei 2017 en we realiseerden 27 vaarten in 2017. Als je zo’n intensieve samenwerking aangaat met een bedrijf, ga je niet over één nacht ijs. Na een kritische oriëntatie kwamen we terecht bij het NBC. Al tijdens de eerste afspraak met het NBC bleek hun passie voor ballonvaren naadloos aan te sluiten bij ons bedrijf; waar we voor staan, wat we onze relaties willen bieden en waar we blij van worden. De manier waarop Pieter, Martine en hun piloten werken is echt onderscheidend. Ze zijn innovatief, denken actief mee in de vaartuitvoering en weten iedere vaart  weer uniek te maken. Ze willen “vooruit”, zowel letterlijk als figuurlijk. En het NBC breng ons met de ballon op de plek waar de klant dat wil. Dat past exact bij ons DNA; Gewoon Dichtbij! Ballonvaren heeft echt waarde toegevoegd aan de beleving die klanten en collega’s hebben bij ons bedrijf. Robert van Büseck, eigenaar Olijslager Groep   De Olijslager groep omvat meerdere groothandelsbedrijven die adviseren en leveren aan de bouw:
  • Olijslager Verf BV
  • Stucshop BV
  • Schriever BV
  • VAG Glasgroothandel BV
  • Probin Delfzijl –professionele ijzerwaren
Familie dijkstra
"We hebben enorm genoten van onze ballonvaart. Het uitzicht was fantastisch, de hapjes heerlijk en de piloot aardig. Dit hadden we niet willen missen!”