0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Mogelijkheden..

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij zijn door onze grote vloot, ruime ervaring en bijzondere manden in staat om elke wens mogelijk te maken. Van een diner in de heteluchtballon tot een ballonvaart in een rolstoel.

Onderstaand ziet u een aantal veelgeboekte bijzondere ervaringen. Heeft u een andere wens? Neem contact met ons op. Wij maken het mogelijk!

Culinaire ballonvaarten

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum heeft een unieke samenwerking met meesterkok Reitse Spanninga van Restaurant ’t Plein in Joure. Samen met Reitse hebben we 3 speciale arrangementen ontwikkeld die uw ballonvaart niet alleen visueel  maar ook culinair onvergetelijk maken!

Optie 1. Lekker ite van Reitse, “Culinair Arrangement”

Met dit arrangement geniet u hoog in de lucht van de kookkunsten van Friese meesterkok Reitse Spanninga van restaurant ’t Plein in Joure. Het diner wat hij speciaal voor u bereidt, nemen wij mee de lucht in! Als voorafje serveren wij u – tijdens het uitvouwen van de ballon – een heerlijke entrée met broodjes, boter en tapenade. Tijdens de ballonvaart geniet u van een heerlijke frisse maaltijdsalade met een goed glas wijn. Na de landing volgt het dessert met natuurlijk champagne.

Tarief: € 35,- p.p. (excl. ticket)

Optie 2. Lekker ite bij Reitse,  “ ‘t Plein Arrangement”

Voor of na de ballonvaart dineert u bij het sfeervolle restaurant ’t Plein van Reitse Spanninga in het idyllische Joure. Reitse en zijn team bereiden een speciaal menu voor u wat bestaat een uit een sprankelende cocktail van ’t huis met amuses, brood met boter en tapenade, een 3-gangen vis- of vleesmenu, twee glazen uitstekende wijn en een kop koffie met bonbon. Wanneer u voorafgaand aan de ballonvaart dineert, verzorgen wij uw vervoer naar de opstijglocatie en terug naar uw auto.

Tarief: € 55,- (excl. ticket)

Optie 3. Lekker ite met Reitse, “Ballonvaart + Live Cooking”

Een avontuurlijk luchtballondiner met ‘live’ cooking. Meesterkok Reitse Spanninga gaat mee in de ballon en kookt speciaal voor u! Dit exclusieve arrangement bestaat uit een aperitief en voorgerecht op de opstijglocatie, een hoofdgerecht met rode of witte wijn in de lucht (tijdens de ballonvaart worden de ingrediënten gegaard in de hete lucht van de ballon en op de barbecue in de mand) en na de landing wordt u verrast met een nagerecht en champagne. Wij noemen dit ook wel ons once-in-a-lifetimearrangement: dineren op het hoogste niveau, tussen hemel en aarde.

Tarief: € 1.800,- voor 6 personen (incl. tickets)

Een rolstoelvaart

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om te genieten van de unieke ervaring van een ballonvaart. Daarom hebben wij in 2005 een speciale rolstoelmand laten maken. In deze mand kunnen mensen met een lichamelijke beperking of die slecht ter been zijn mee in de luchtballon. Inmiddels hebben wij al honderden vaarten gemaakt met deze speciale mand. En dus ook honderden mensen een onvergetelijke dag bezorgd.

Bijzondere opstijglocatie

Wij kennen in Noord Nederland honderden opstijglocaties en kunnen dus altijd ergens bij u in de buurt afspreken. Opstijgen vanaf uw bedrijf of in uw woonplaats? We denken ook graag met u mee als u een locatie in gedachten heeft. In dat geval kunt u ons altijd bellen of mailen!

Huwelijksaanzoek in de luchtballon

Jij wilt het perfecte huwelijksaanzoek? Waarom niet een aanzoek in een luchtballon? Daar kan ze toch geen ‘nee’ tegen zeggen! Een huwelijksaanzoek is een heel persoonlijk en intiem moment. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kun je bij ons een ballonvaart boeken voor alleen jullie tweetjes. Onze piloot zit in het complot en zal volledig op de achtergrond treden. Zodat jullie kunnen genieten van dit bijzondere moment en van elkaar. We kunnen zelfs een fotograaf voor jullie regelen die bij de landing aanwezig is en jullie en jullie vaart vastlegt. Ook een aanzoek in de mooiste heteluchtballon van de wereld (de Vincent van Gogh) is mogelijk, net als de culinaire arrangementen. Alles om deze ballonvaart perfect en onvergetelijk te maken!

Bekijk de vaarten en de arrangementen in onze webshop en boek direct!