0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Zakelijk

Het Noordelijk Balloncentrum is de zakelijk partner van veel bedrijven. Wij exploiteren onder andere luchtballons voor ABN AMRO, Fokker, Coster Diamonds en Oostappen. Daarnaast onderhouden wij de luchtballons van veel ballonvaartbedrijven in Nederland. En wij zijn de officiele keuringsinstantie van heteluchtballons in Noord Nederland. Kortom: het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de perfecte zakenpartner voor alles wat met ballonvaren te maken heeft!

Ballonvaren met relaties of personeel

Samen een unieke ervaring beleven verbindt mensen. Ballonvaren is daarom de perfecte manier. Veel bedrijven kiezen er voor om met hun personeel of relaties een ballonvaart te organiseren. Wij kunnen groepen tot wel 200 personen tegelijk laten genieten van de perfecte ballonvaart!

Onderhoudsbedrijf

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is een professioneel en gecertificeerd onderhoudsbedrijf voor heteluchtballons. Wij repareren eventuele schades en zorgen ervoor dat uw ballon altijd in perfecte conditie is.

Officiele keuringsinstantie voor heteluchtballons

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de officiele keuringsinstantie voor heteluchtballons in Noord Nederland. Wij hebben hiervoor een Europese onderhoudserkenning afgegeven door EASA (European Aviation Safety Authority).

Ballon van de zaak

Veel bedrijven kiezen voor een eigen ballon. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk vergroot. Er hangt immers iedere keer dat u vaart 2 uur lang een groot reclamebord dat alle ogen op zich gericht weet in de lucht. En bij een gemiddelde ballonvaart wordt 25 kilometer afgelegd! Kortom: grote zichtbaarheid voor uw merk. Merken als ABN AMRO, Robijn, Ola en Fokker gingen u voor!

Het tweede voordeel van een eigen ballon is dat u met gasten kunt varen die u een onvergetelijke avond bezorgt. U kunt een ballon laten bouwen met uw eigen ontwerp of logo, het Noordelijk Ballonvaartcentrum doet de algehele vaartuitvoering en het onderhoud van de ballon.

“Het Noordelijk Ballonvaart Centrum verzorgt een beleving !

Ik was erg enthousiast over het idee om een eigen luchtballon in te zetten om als Olijslager Groep een unieke ervaring te bieden aan onze relaties én om onze eigen mensen. Ballonvaren is iets bijzonders dat bijna iedereen ooit eens wil doen, maar nog nooit gedaan heeft.  Het verbindt mensen en versterkt de band tussen collega’s. Daarnaast is het een uiterst vriendelijke manier om exposure voor je bedrijf te realiseren. Onze eerste vaart maakten we op 23 mei 2017 en we realiseerden 27 vaarten in 2017.

Als je zo’n intensieve samenwerking aangaat met een bedrijf, ga je niet over één nacht ijs. Na een kritische oriëntatie kwamen we terecht bij het NBC. Al tijdens de eerste afspraak met het NBC bleek hun passie voor ballonvaren naadloos aan te sluiten bij ons bedrijf; waar we voor staan, wat we onze relaties willen bieden en waar we blij van worden. De manier waarop Pieter, Martine en hun piloten werken is echt onderscheidend. Ze zijn innovatief, denken actief mee in de vaartuitvoering en weten iedere vaart  weer uniek te maken. Ze willen “vooruit”, zowel letterlijk als figuurlijk. En het NBC breng ons met de ballon op de plek waar de klant dat wil. Dat past exact bij ons DNA; Gewoon Dichtbij!

Ballonvaren heeft echt waarde toegevoegd aan de beleving die klanten en collega’s hebben bij ons bedrijf.” 

Robert van Büseck,

eigenaar Olijslager Groep

De Olijslager groep omvat meerdere groothandelsbedrijven die adviseren en leveren aan de bouw:

  • Olijslager Verf BV
  • Stucshop BV
  • Schriever BV
  • VAG Glasgroothandel BV
  • Probin Delfzijl –professionele ijzerwaren

 

Official dealer Lindstrand Balloons

Wij zijn official dealer van Lindstrand Balloons, de bouwer van onder andere de heteluchtballon waarmee Richard Branson zijn recordvluchten heeft gemaakt.