0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ballonvaart Drenthe

Ballonvaart Drenthe

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum voert met grote regelmaat ballonvaarten uit boven de provincie Drenthe. Onze ballons zijn geregeld te zien boven de hoofdstad Assen, maar het prachtige Drentse landschap. En een hunebed vanuit de lucht is een schitterende aanblik. 

Zo kunt u ballonvaren boven plaatsen zoals Hooghalen, Rolde, Gieten of Diever, maar ook de Staatsbossen, het Hemelrijkje of Westerbork van grote hoogte zien. En natuurlijk kunt u Assen zien. Bij helder weer is het mogelijk zelfs de wadden te zien aan de horizon. Wilt u het TT Circuit eens van een andere kant bekijken? Ook dat kan. 

Bij ons kunt er van op aan dat uw ballonvaart perfect is. Van het moment dat u wordt opgehaald van de verzamelplaats tot het moment dat u daar weer wordt afgezet. Zo zorgen wij dat uw ballonvaart onvergetelijk is. Wij streven naar perfectie. Hoe we dat doen leest u hier. 

Opstijglocatie naar keuze

In Drenthe hebben we een aantal vaste verzamel- en opstijgplaatsen. Dat zorgt ervoor dat we met de windrichting kunnen ‘spelen’, en zo de plaatsen aandoen die u graag wilt zien. 

Bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum kunt u ook zelf een opstijgplaats aanvragen.  Dat kan met een VIP-ballonvaart of gezelschappen van 5 personen of meer. Dit wordt vaak gekozen bij jubilea of andere feestelijke aangelegenheden. Voorwaarde is wel dat we toestemming krijgen van de autoriteiten.