Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Zakelijke ballonvaart

Het Noordelijk Balloncentrum is de zakelijk partner van veel bedrijven. Wij exploiteren onder andere luchtballonnen voor Olijslager, Brunel, Bjuster bier, Jumbo, Services for ICT, Brightcare, Ultramagic Balloons, ABN AMRO en Oostappen. Daarnaast onderhouden wij de luchtballonnen van veel ballonvaartbedrijven in Nederland. En wij zijn de officiële keuringsinstantie van heteluchtballons in Nederland. Kortom: het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de perfecte zakenpartner voor alles wat met ballonvaren te maken heeft! 


Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Professioneel
Het Noordelijk Ballonvaartcentrum is een professioneel ballonvaartbedrijf, vakkundig en zeer ervaren. Dat blijkt niet alleen uit de vele vlieguren van onze piloten maar ook uit de groei van het bedrijf in de afgelopen 25 jaar. Ons doel was altijd helder, groeien in kwaliteit niet in kwantiteit. 

Wat ons kenmerkt zijn de specifieke kennis en vaardigheden die we hebben opgedaan binnen ons vakgebied. Deze zijn nodig om de ballonvaart voor u als klant, zo perfect mogelijk uit te kunnen voeren. 

Persoonlijk  
Centraal bij ons staat: wat heeft u als passagier nodig om de mooiste ballonvaart te maken? Bij ons is het mogelijk de ballonvaart af te stemmen op uw persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. 

Maar ook het geven van gedegen informatie tijdens uw boeking is belangrijk. 
Persoonlijk contact is prettig, daarom staan onze fijne en gemotiveerde medewerkers tijdens werktijden altijd voor u klaar. Om hulp te kunnen bieden bij het samenstellen van uw ballonvaart. Natuurlijk passend bij uw verwachtingen. 

Betrouwbaar  
Helder en eerlijk communiceren is van groot belang in onze branche. Omdat we weersafhankelijk zijn en veiligheid altijd voorop staat kan soms de ballonvaart op de geplande datum geen doorgang vinden. U kunt dan zelf een nieuwe datum inplannen. 

Een mooie, kwalitatief goede ballonvaart af kunnen leveren betekent aanraden of afraden van de ballonvaart. Op basis van zeer nauwkeurige informatie betreft het weer, waar alleen wij toegang toe hebben, wordt deze keuze iedere dag opnieuw door ons gemaakt. 

Ballonvaren met relaties of personeel

Samen een unieke ervaring beleven verbindt mensen. Ballonvaren is daarom de perfecte manier. Veel bedrijven kiezen er voor om met hun personeel of relaties een ballonvaart te organiseren. Wij kunnen groepen tot wel 200 personen tegelijk laten genieten van de perfecte ballonvaart!

Onderhoudsbedrijf

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is een professioneel en gecertificeerd onderhoudsbedrijf voor heteluchtballons. Wij repareren eventuele schades en zorgen ervoor dat uw ballon altijd in perfecte conditie is.

Officiele keuringsinstantie voor heteluchtballons

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de officiele keuringsinstantie voor heteluchtballons in Noord Nederland. Wij hebben hiervoor een Europese onderhoudserkenning afgegeven door EASA (European Aviation Safety Authority).

Tickets bestellen

Ballon van de zaak

Veel bedrijven kiezen voor een eigen ballon. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk vergroot. Er hangt immers iedere keer dat u vaart een groot reclamebord dat alle ogen op zich gericht weet in de lucht. En bij een gemiddelde ballonvaart wordt 25 kilometer afgelegd! Kortom: grote zichtbaarheid voor uw merk. Merken als  Olijslager, Brunel, Bjuster bier, Jumbo, Services for ICT, Brightcare, Ultramagic Balloons, ABN AMRO en Oostappen  gingen u voor!

Het tweede voordeel van een eigen ballon is dat u met gasten kunt varen die u een onvergetelijke avond bezorgt. U kunt een ballon laten bouwen met uw eigen ontwerp of logo, het Noordelijk Ballonvaartcentrum doet de algehele vaartuitvoering en het onderhoud van de ballon.
 
Official dealer Ultramagic Balloons.

Doordat we dealer zijn van Ultramagic Balloons kunne wij het complete aankooptraject van uw luchtballon verzorgen. Van het eerste ontwerp tot en met de eerste vaart van uw luchtballon.


Neem contact op

Neem contact op

Bekijk de geplande ballonvaarten.

Groningen

ZO, 26 MEI 2024 - 19:45
Nog 3 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Steenwijk

MA, 27 MEI 2024 - 19:45
Nog 6 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Groningen

DI, 28 MEI 2024 - 19:45
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

WO, 29 MEI 2024 - 19:45
Nog 8 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

“Het Noordelijk Ballonvaart Centrum verzorgt een beleving!"

"Ik was erg enthousiast over het idee om een eigen luchtballon in te zetten om als Olijslager Groep een unieke ervaring te bieden aan onze relaties én om onze eigen mensen. Ballonvaren is iets bijzonders dat bijna iedereen ooit eens wil doen, maar nog nooit gedaan heeft.  Het verbindt mensen en versterkt de band tussen collega’s. Daarnaast is het een uiterst vriendelijke manier om exposure voor je bedrijf te realiseren. Onze eerste vaart maakten we op 23 mei 2017 en we realiseerden 27 vaarten in 2017 en in de jaren daarna 25 tot 30 ballonvaarten per jaar.

Als je zo’n intensieve samenwerking aangaat met een bedrijf, ga je niet over één nacht ijs. Na een kritische oriëntatie kwamen we terecht bij het NBC. Al tijdens de eerste afspraak met het NBC bleek hun passie voor ballonvaren naadloos aan te sluiten bij ons bedrijf; waar we voor staan, wat we onze relaties willen bieden en waar we blij van worden. De manier waarop Pieter, zijn piloten & crew werken is echt onderscheidend. Ze zijn innovatief, denken actief mee in de vaartuitvoering en weten iedere vaart  weer uniek te maken. Ze willen “vooruit”, zowel letterlijk als figuurlijk. En het NBC breng ons met de ballon op de plek waar de klant dat wil. Dat past exact bij ons DNA; Gewoon Dichtbij!

Ballonvaren heeft echt waarde toegevoegd aan de beleving die klanten en collega’s hebben bij ons bedrijf.” 

Robert van Büseck, eigenaar Olijslager Groep

De Olijslager groep omvat meerdere groothandelsbedrijven die adviseren en leveren aan de bouw:

  • Olijslager Verf BV
  • Stucshop BV
  • Schriever BV
  • VAG Glasgroothandel BV
  • Probin Delfzijl –professionele ijzerwaren


Neem contact op

Neem contact op