0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ballonvaart Friesland

Ballonvaart Friesland

Wij organiseren ballonvaarten in de noordelijke helft van Nederland. Als Fries bedrijf, gevestigd Joure, de ballonhoofdstad van Nederland, varen wij natuurlijk boven de provincie Friesland. 

Zo kunt u ballonvaren boven de Friese Meren, Elfstedensteden zoals Sloten, Bolsward, Sneek, Franeker, Leeuwarden of IJlst, het Woudagemaal of het Drents-Friese Woud. Ook varen we regelmatig langs het IJsselmeergebied en plaatsen als Hindeloopen, Workum of Oudemirdum. Bij helder weer kunt u de waddeneilanden zien liggen. 

Voor ons is ballonvaren dagelijks werk waar wij nog elke dag van genieten. En wij begrijpen dat voor u u een ballonvaart iets is wat u waarschijnlijk 1 keer in uw leven doet. Daarom doen wij er alles aan deze ervaring perfect en onvergetelijk te maken. Dat is wat ons onderscheidt van de vele ‘hobbyisten’. Hoe we dat doen leest u hier. 

Opstijglocatie naar keuze

In Friesland hebben we een groot aantal vaste opstijglocaties. Vanaf die locaties kunnen we een route kiezen die voert langs de bezienswaardigheden in Friesland die u nog nooit vanuit de lucht heeft gezien. U vindt al deze vaste opstapplaatsen onderstaand. 

Bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum kunt ook zelf uw opstijglocatie kiezen. Dat kan heel bijzonder zijn bij bijvoorbeeld jubilea of een andere feestelijke gelegenheid. Zo kunt u opstijgen waar u wilt. Voorwaarde is wel dat we toestemming krijgen van de autoriteiten.