0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ballonvaart Groningen

Ballonvaart provincie en stad Groningen

Wij organiseren ballonvaarten in de noordelijke helft van Nederland. Zo voeren wij ook met grote regelmaat ballonvaarten uit in Groningen. U ziet onze luchtballons regelmatig varen boven de Stad en Ommelaand. 

Zo kunt u een ballonvaart maken boven de Grote Markt, plaatsen zoals Hoogezand, Veendam, Winschoten of Scheemda. Vanuit de mand ziet u de mooiste plekjes van de provincie zoals u ze nog nooit heeft gezien. En aan de horizon kunt u bij helder weer de waddeneilanden, Delfzijl, en de waddenzee zien. 

Bij ons kunt er van op aan dat uw ballonvaart perfect is. Van het moment dat u wordt opgehaald van de verzamelplaats tot het moment dat u daar weer wordt afgezet. Zo zorgen wij dat uw ballonvaart onvergetelijk is. Wij streven naar perfectie. Hoe we dat doen leest u hier. 

Opstijglocatie naar keuze

In Groningen hebben we een aantal vaste opstijglocaties. Zo kunnen we zorgen dat de wind ons meevoert over de locaties die u zo graag eens vanuit de lucht wilt zien. U vindt onze vaste opstapplaatsen onderstaand. 

Bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum kunt u ook opstijgen waar u wilt. Dat kan met een VIP-ballonvaart of gezelschappen van 5 personen of meer. Voorwaarde is wel dat we toestemming krijgen van de autoriteiten.