0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Ballonvaart Noord-Holland

Ballonvaart Noord Holland

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum organiseert ballonvaarten in een groot deel van Nederland. Zo is het ook mogelijk om een onvergetelijke ballonvaart te maken boven de provincie Noord Holland. 

Zo kunt u ballonvaren boven de bloembollenvelden, de Zaanse schans, Haarlem of Alkmaar, terwijl u aan de horizon de Afsluitdijk, het IJsselmeer, het Noordzeestrand en zelfs Amsterdam kunt zien liggen. 

Wij begrijpen dat voor u u een ballonvaart waarschijnlijk een once-in-a-lifetime ervaring is. Daarom doen wij er alles aan deze ervaring perfect en onvergetelijk te maken. Hoe we dat doen leest u hier. 

Opstijglocatie naar keuze

We hebben in de provincie Noord Holland een aantal vaste opstijglocaties voor uw ballonvaart. U vindt al deze vaste opstapplaatsen onderstaand. 

In overleg is het ook mogelijk een opstijglocatie zelf te kiezen. Dat wordt veel gekozen bij jubilea, huwelijksfeesten en andere bijzondere gelegenheden. Het zelf kiezen van de opstijgplaats kan bij elke ballonvaart met een VIP-arrangement, of als u met meer dan 5 personen bent. Zo kunt u opstijgen (dicht) bij uw eigen woning of feestlocatie. Wel zijn we hierbij afhankelijk van de wet- en regelgeving en de benodigde opstijgvergunning.