Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaart Overijssel

Met het Noordelijk Ballonvaart Centrum kunt u ballonvaren boven de provincie Overijssel. We hebben er verscheidene opstijglocaties. Zo zijn we regelmatig te zien boven de Weerribben, de Sallandse Heuvelrug, of het Vechtdal. Ook worden onze ballons vaak gespot boven plaatsen als Zwolle, Kampen, Slagharen, Deventer, Enschede en Giethoorn. Deze prachtige provincie vanuit een heteluchtballon is een schitterende aanblik. 

Onze missie is u een on vergetelijke once-in-a-lifetime ervaring te bezorgen. We begrijpen dat u waarschijnlijk maar een keer in uw leven een ballonvaart maakt. En wij vinden dat het dan ook perfect moet zijn. Hoe we dat doen leest u hier. 

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Opstijglocatie naar keuze


Zoals in elke provincie waarin we varen is het ook in Overijssel mogelijk op te stijgen in een zelf gekozen plaats. Dat kan als u kiest voor een VIP-vaart, of u met een groter gezelschap vaart. Wel zijn we afhankelijk van toestemming van de autoriteiten.

Ballonvaart bestellen