0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Culinaire extra’s

Wilt u zweven en proeven in één beleving? Wilt u met vrienden en familie een bijzonder moment op een speciale manier vieren? Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren? Uw zaken)relaties spectaculair verrassen? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte.

Voor exclusieve ballonvaarten en groepen hebben wij vijf Proef & Zweef Arrangementen samengesteld. Van ballonvaren & culinair genieten voor of na de ballonvaart tot een dinerspektakel hoog in de lucht.

U kunt de onderstaande arrangementen reserveren in onze webshop.

Tapas Arrangement

Proef tijdens of na uw ballonvlucht van verse tapas hapjes plus een glas bruisende champagne na de landing. Grote kans dat u onder het genot van een hapje en drankje ook nog een prachtige zonsondergang kunt beleven.

Tarief: € 9,00 p.p. (excl. ticket)

Optioneel: Fles rode of witte wijn à € 10,50 per fles.

Tapas 2

Broodje of Sandwich Arrangement

U kunt na de landing in het weiland genieten van een luxe belegd broodje of twee rijk belegde sandwiches, geserveerd door Marco’s Eetcafé.

Tarief: € 9,00 p.p. (excl. ticket)

Arrangementen - Sandwiches

Lekker ite van Reitse, “Culinair Arrangement”

Met dit arrangement geniet u hoog in de lucht van de kookkunsten van Friese meesterkok Reitse Spanninga van restaurant ’t Plein in Joure. Het diner wat hij speciaal voor u bereidt, nemen wij mee de lucht in! Als voorafje serveren wij u – tijdens het uitvouwen van de ballon – een heerlijke entrée met broodjes, boter en tapenade. Tijdens de ballonvaart geniet u van een heerlijke frisse maaltijdsalade met een goed glas wijn. Na de landing volgt het dessert met natuurlijk champagne.

Tarief: € 40,- p.p. (excl. ticket)

Lekker ite bij Reitse, ” ’t Plein Arrangement”

Voor of na de ballonvaart dineert u bij het sfeervolle restaurant ’t Plein van Reitse Spanninga in het idyllische Joure. Reitse en zijn team bereiden een speciaal menu voor u wat bestaat een uit een sprankelende cocktail van ’t huis met amuses, brood met boter en tapenade, een 3-gangen vis- of vleesmenu, twee glazen uitstekende wijn en een kop koffie met bonbon. Wanneer u voorafgaand aan de ballonvaart dineert, verzorgen wij uw vervoer naar de opstijglocatie en terug naar uw auto.

Tarief: € 60,- (excl. ticket)

Lekker ite met Reitse, “Ballonvaart + Live Cooking”

Een avontuurlijk luchtballondiner met ‘live’ cooking. Meesterkok Reitse Spanninga gaat mee in de ballon en kookt speciaal voor u! Dit exclusieve arrangement bestaat uit een aperitief en voorgerecht op de opstijglocatie, een hoofdgerecht met rode of witte wijn in de lucht (tijdens de ballonvaart worden de ingrediënten gegaard in de hete lucht van de ballon en op de barbecue in de mand) en na de landing wordt u verrast met een nagerecht en champagne. Wij noemen dit ook wel ons once-in-a-lifetimearrangement: dineren op het hoogste niveau, tussen hemel en aarde.

Tarief: € 1.900,- voor 6 personen (incl. tickets) 

Reitse Spanninga

Ballonvaart culinair uitbreiden? Boek hier