0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Culinaire extra’s

Wilt u zweven en proeven in één beleving? Wilt u met vrienden en familie een bijzonder moment op een speciale manier vieren? Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren? Uw zaken)relaties spectaculair verrassen? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte.

Voor exclusieve ballonvaarten en groepen hebben wij vijf Proef & Zweef Arrangementen samengesteld. Van ballonvaren & culinair genieten voor of na de ballonvaart tot een dinerspektakel hoog in de lucht.

U kunt de onderstaande arrangementen reserveren in onze webshop.

Tapas Arrangement

Proef tijdens of na uw ballonvlucht van verse tapas hapjes plus een glas bruisende champagne na de landing. Grote kans dat u onder het genot van een hapje en drankje ook nog een prachtige zonsondergang kunt beleven.

Tarief: € 10,00 p.p. (excl. ticket)

Optioneel: Fles rode of witte wijn à € 10,00 per fles.

Tapas 2

Broodje of Sandwich Arrangement

U kunt na de landing in het weiland genieten van een luxe belegd broodje of twee rijk belegde sandwiches, geserveerd door Marco’s Eetcafé.

Tarief: € 10,00 p.p. (excl. ticket)

Arrangementen - Sandwiches

Lekker ite met Reitse, “Ballonvaart + Live Cooking”

Een avontuurlijk luchtballondiner met ‘live’ cooking. Meesterkok Reitse Spanninga gaat mee in de ballon en kookt speciaal voor u! Dit exclusieve arrangement bestaat uit een aperitief en voorgerecht op de opstijglocatie, een hoofdgerecht met rode of witte wijn in de lucht (tijdens de ballonvaart worden de ingrediënten gegaard in de hete lucht van de ballon en op de barbecue in de mand) en na de landing wordt u verrast met een nagerecht en champagne. Wij noemen dit ook wel ons once-in-a-lifetimearrangement: dineren op het hoogste niveau, tussen hemel en aarde.

Tarief: € 2.100,- voor 6 personen (incl. tickets) 

Reitse Spanninga

Ballonvaart culinair uitbreiden? Boek hier