Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

GEEF EEN CADEAUBON BALLONVAART

Het leukste cadeau op hoge hoogte In alle rust genieten van een prachtig uitzicht, weg van de dagelijkse hectiek. Een ballonvaart is een fantastische beleving. Hoe leuk is het niet om dit iemand cadeau te doen? Met onze ballonvaart cadeaubon verrast u vrienden, familie en collega’s in stijl en vooral op hoog niveau. Kies uit een avondvaart bij zonsondergang of een ochtendvaart bij zonsopkomst. Of geef een waardebon en laat de ontvanger zelf kiezen. De cadeaubon is verpakt in een unieke cadeauverpakking.

IN NO TIME GEACTIVEERD

Een ballonvaartcadeaubon gekregen? U bepaalt zelf waar en wanneer u hem verzilvert. Gewoon even contact opnemen met Noordelijk Ballonvaartcentrum en dan maken we direct een afspraak! Of log in via Mijn Tickets. Onze cadeaubonnen zijn twee jaar lang geldig. Wanneer stijgen we op?

WIJ MAKEN BALLONVAARTEN TEGEN ALL-IN PRIJZEN. HELDER!

Waar stijgen we op? Aan wie u het cadeau ook geeft, hij of zij kan altijd in de buurt opstijgen. We varen namelijk vanaf 26 vaste opstijglocaties door heel het land. Wordt er hevige regen, wind of onweer op de opstijglocatie verwacht? Bij slecht weer verplaatsen we de ballonvaart naar een beter moment.