0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Over ons

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is hét centrum voor ballonvaarten in Noord-Nederland. Al meer dan 20 jaren laten wij onze passagiers, zowel particulieren als bedrijven, kennismaken met de sensatie van ballonvaren. Niet alleen zorgt deze ervaring ervoor dat we de beste piloten hebben, maar ook dat we de beste ervaring weten te bieden aan onze gasten.

“Het gevoel, de rust en de stilte van een ballonvaart zijn niet in woorden uit te drukken. Dat moet je meemaken. Wij zijn het Noordelijk Ballonvaart Centrum begonnen om ervoor te zorgen dat deze ervaring ook perfect is. En daarin gaan we net iets verder.”  – Pieter Kooistra, eigenaar en piloot –

Pieter Kooistra

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is opgericht door Pieter Kooistra. Pieter, ooit de jongste ballonvaarder van Nederland en voormalig Nederlands kampioen, heeft het bedrijf uitgebouwd tot wat het vandaag is:

  • Hét centrum voor ballonvaren in Noord Nederland
  • Voor vele duizenden passagiers een perfecte ballonvaart verzorgd
  • De officiële keuringsinstantie voor luchtballons in Nederland
  • EASA erkend onderhouds- en reparatiebedrijf voor luchtballons
  • Officiele dealer van Lindstrand luchtballons
  • Opleidingscentrum voor piloten

Onze piloten en crew

Onze piloten zijn stuk voor stuk goed opgeleide en ervaren piloten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze piloten persoonlijke aandacht hebben voor onze gasten. Ze vertellen u vol enthousiasme over ballonvaren maar ook over de omgeving waar u vaart. Hierdoor beleeft u de ballonvaart nog intenser.

Pieter

Pieter Kooistra

Johannes

Johannes Kooistra

Tommie

Tommie Witteveen

Trees

Trees Edens

Rik

Rik Kornet

Theo

Theo Tuinstra

Brecht

Brecht Witteveen

Onze crew is minstens zo belangrijk als onze piloten. Zij zorgen dat u veilig en plezierig op de opstijglocatie aankomt en helpen met het opruimen van de ballon na de landing. Na de champagneluchtdoop brengen ze u weer comfortabel terug naar uw auto.