0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Onze ballonvaarten

Het is onze missie om onze gasten de perfecte ballonvaart te bezorgen.

Daarbij laten wij niets aan het toeval over. Behalve waar de wind ons naar toe brengt! Dit zijn onze 9 principes:

1 – Bij ons zit u altijd ‘bij het raam’. In tegenstelling tot veel andere ballonvaarders varen wij nooit met meer dan 10/12 gasten in 1 ballon. Daardoor staat elke gast aan de rand en is iedereen verzekerd van hetzelfde adembenemende uitzicht.

2 – Wij varen altijd als het kan. Wij wachten niet met het maken van uw ballonvaart tot een vaart helemaal is volgeboekt. Staat een vaart gepland, dan gaan we. Mits het weer het toelaat. Want…

3 – Wij varen nooit bij twijfel. Veiligheid gaat voor alles. Eenmaal in de lucht ben je in een luchtballon overgeleverd aan de natuur. Als wij twijfelen of de omstandigheden veilig genoeg zijn annuleren wij de vaart. Altijd. Wij maken namelijk liever een vaart te weinig dan een vaart te veel.

4 – We hebben een groot aantal opstijglocaties verdeeld over heel Noord Nederland. Dit zijn stuk voor stuk plaatsen die wij goed kennen, en vanwaar we weten dat we over de mooiste plekjes heen zullen varen. Maar bij voldoende belangstelling of voor exclusieve vaarten kan daar altijd van worden afgeweken.

5 – Onze ballons én volgauto’s zijn altijd in topconditie. Bij ons bent u te gast. Daarom vervoeren wij u op veilige comfortabele wijze van de afspreeklocatie naar de opstijglocatie. En van de landingsplek weer terug naar de afspreeklocatie.

6 – Bij ons krijgt u een onvergetelijke herinnering. Maar ook een aandenken. De schitterende ervaring van de perfecte ballonvaart zult u nooit meer vergeten. Maar als aandenken krijgt u van ons een schitterend certificaat van uw luchtdoop (u wordt zelfs tot baron gekroond!). En het glas waaruit u na de landing champagne drinkt om te toosten op uw luchtdoop krijgt u van ons cadeau.

7 – Wij bieden graag iets extra’s. Daarom kunt u bij onze vaarten bijvoorbeeld culinaire extra’s boeken zoals een tapas arrangement of een broodjes arrangement. Meer weten over deze extra’s? Klik hier.

8 – Alles is mogelijk. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan ballonvaarten, opstijglocaties en arrangementen. Maar wij worden ook geroemd om onze flexibiliteit. Dus heeft u bijzondere wensen? twijfel niet en neem contact met ons op. Wij maken het graag mogelijk.

9 – Wij plannen vaarten voor elke dag en het hele jaar door. Een ballonvaart op een koude winterochtend is een even onvergetelijke ervaring als een avondvaart hartje zomer.