Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaart Amsterdam

Ballonvaren op een steenworp afstand van Amsterdam is mogelijk boven de regio Alkmaar vanuit Nieuwe Niedorp of Amersfoort. Vanuit Nieuw Niedorp en Amersfoort bieden wij dagelijks ballonvaarten aan.

*Door de dichte bebouwing en drukke luchtverkeer van Schiphol is het niet mogelijk ballonvaarten aan te bieden boven Amsterdam. Beloven andere bedrijven u dit wel vraagt u dan onder welke voorwaarden dit gebeurt. (Er kan u worden beloofd dat dit mogelijk is en op de dag van de vaart blijkt dat er toch naar een andere locatie buiten Amsterdam moet worden uitgeweken.)

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Ballonvaren Amsterdam

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is een professioneel ballonvaart bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.

In de jaren dat ons bedrijf bestaat hebben we geleerd wat het verschil maakt tussen een gewone ballonvaart en een perfecte ballonvaart.

Het is onze missie om te zorgen dat uw ballonvaart perfect is. Van het moment dat u boekt tot het moment dat u weer thuis bent.

Sinds 1996 bieden wij als eerste ballonvaarten aan boven Noord-Holland. Wij kunnen ons dan ook met recht dé Noord-Holland specialist noemen.

Ballonvaart bestellen