Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaart Drenthe

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum voert met grote regelmaat ballonvaarten uit boven de provincie Drenthe. Onze ballons zijn geregeld te zien boven de hoofdstad Assen, maar het prachtige Drentse landschap. En een hunebed vanuit de lucht is een schitterende aanblik. 

Zo kunt u ballonvaren boven plaatsen zoals Hooghalen, Rolde, Gieten of Diever, maar ook de Staatsbossen, het Hemelrijkje of Westerbork van grote hoogte zien. En natuurlijk kunt u Assen zien. Bij helder weer is het mogelijk zelfs de wadden te zien aan de horizon. Wilt u het TT Circuit eens van een andere kant bekijken? Ook dat kan. 

Bij ons kunt er van op aan dat uw ballonvaart perfect is. Van het moment dat u wordt opgehaald van de verzamelplaats tot het moment dat u daar weer wordt afgezet. Zo zorgen wij dat uw ballonvaart onvergetelijk is. Wij streven naar perfectie. Hoe we dat doen leest u hier. 

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland