Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaart Friesland

Wij organiseren ballonvaarten in de noordelijke helft van Nederland. Als Fries bedrijf, gevestigd Joure, de ballonhoofdstad van Nederland, varen wij natuurlijk boven de provincie Friesland. 

Zo kunt u ballonvaren boven de Friese Meren, Elfstedensteden zoals Sloten, Bolsward, Sneek, Franeker, Leeuwarden of IJlst, het Woudagemaal of het Drents-Friese Woud. Ook varen we regelmatig langs het IJsselmeergebied en plaatsen als Hindeloopen, Workum of Oudemirdum. Bij helder weer kunt u de waddeneilanden zien liggen. 

Voor ons is ballonvaren dagelijks werk waar wij nog elke dag van genieten. En wij begrijpen dat voor u u een ballonvaart iets is wat u waarschijnlijk 1 keer in uw leven doet. Daarom doen wij er alles aan deze ervaring perfect en onvergetelijk te maken. Dat is wat ons onderscheidt van de vele ‘hobbyisten’. Hoe we dat doen leest u hier. 

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Opstijglocatie naar keuze

In Friesland hebben we een groot aantal vaste opstijglocaties. Vanaf die locaties kunnen we een route kiezen die voert langs de bezienswaardigheden in Friesland die u nog nooit vanuit de lucht heeft gezien. U vindt al deze vaste opstapplaatsen onderstaand. 

Bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum kunt ook zelf uw opstijglocatie kiezen. Dat kan heel bijzonder zijn bij bijvoorbeeld jubilea of een andere feestelijke gelegenheid. Zo kunt u opstijgen waar u wilt. Voorwaarde is wel dat we toestemming krijgen van de autoriteiten.

Ballonvaart bestellen