Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaart Noord-Holland

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum organiseert ballonvaarten in een groot deel van Nederland. Zo is het ook mogelijk om een onvergetelijke ballonvaart te maken boven de provincie Noord Holland. 

Zo kunt u ballonvaren boven de bloembollenvelden, de Zaanse schans, Haarlem of Alkmaar, terwijl u aan de horizon de Afsluitdijk, het IJsselmeer, het Noordzeestrand en zelfs Amsterdam kunt zien liggen. 

Wij begrijpen dat voor u u een ballonvaart waarschijnlijk een once-in-a-lifetime ervaring is. Daarom doen wij er alles aan deze ervaring perfect en onvergetelijk te maken. Hoe we dat doen leest u hier. 

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Opstijglocatie naar keuze

We hebben in de provincie Noord Holland een aantal vaste opstijglocaties voor uw ballonvaart. U vindt al deze vaste opstapplaatsen onderstaand. 

In overleg is het ook mogelijk een opstijglocatie zelf te kiezen. Dat wordt veel gekozen bij jubilea, huwelijksfeesten en andere bijzondere gelegenheden. Het zelf kiezen van de opstijgplaats kan bij elke ballonvaart met een VIP-arrangement, of als u met meer dan 5 personen bent. Zo kunt u opstijgen (dicht) bij uw eigen woning of feestlocatie. Wel zijn we hierbij afhankelijk van de wet- en regelgeving en de benodigde opstijgvergunning.

Ballonvaart bestellen