Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaren in Groningen

Groningen altijd al vanuit de lucht willen zien? Met een ballonvaart van het Noordelijk Ballonvaart Centrum kan het! Wij bieden ballonvaarten aan vanuit Groningen, de bruisende stad in het noorden van Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in ballonvaren en een team van professionele en ervaren piloten, zorgen wij voor een veilige en onvergetelijke vaart. Tijdens de ballonvaart zult u versteld staan van de prachtige omgeving. Groningen staat bekend om haar mooie grachten, historische panden en natuurlijk de Martinitoren, het symbool van de stad. Vanuit de lucht heeft u een fantastisch uitzicht op al deze bezienswaardigheden en de prachtige omgeving rondom Groningen. Naast de historische binnenstad met de Vismarkt en de Grote Markt is er in Groningen nog veel meer te zien. Wat dacht u van het prachtige Groninger Museum of het naastgelegen stationsgebouw? Of het Noorderplantsoen, de groene oase in het hart van de stad. Ook de omliggende dorpen zoals Zuidhorn en Bedum zijn prachtig om vanuit de lucht te bewonderen. Boek nu uw ballonvaart vanuit Groningen en laat u verrassen door de schoonheid van deze stad en haar omgeving.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Professionele ballonvaarten

Ervaar een onvergetelijk avontuur in de lucht met het Noordelijk Ballonvaart Centrum, dé expert in ballonvaren in het noorden van Nederland. Ons ervaren en professionele team, geleid door voormalig Nederlands kampioen ballonvaren Pieter Kooistra, staat garant voor een fantastische ballonvaart.

Ontspan en geniet van het prachtige uitzicht vanuit onze moderne heteluchtballonnen, bemand door onze deskundige en goed getrainde piloten. Zweef over uitgestrekte landschappen en schilderachtige dorpjes en laat u betoveren door de adembenemende omgeving. Met het Noordelijk Ballonvaart Centrum bent u verzekerd van een veilige en onvergetelijke ballonvaartervaring.

Tickets bestellen

Ballonvaart op maat

Bij ons begint de feestelijke ervaring zodra ons moderne en professionele wagenpark u ophaalt, en eindigt pas wanneer u veilig terug bent op de afgesproken locatie. Wij bieden ballonvaarten aan vanaf verschillende locaties, zodat u altijd een vlucht kunt kiezen die perfect past bij uw wensen. Of u nu alleen, met uw partner of in een groep wilt varen, wij hebben de expertise en het materiaal om het mogelijk te maken. Onze ballonvaarten zijn geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen met een beperking. Bovendien kunt u genieten van culinaire extra's tijdens uw ballonvaart, waardoor u niet alleen de sensatie van het ballonvaren ervaart, maar ook van heerlijk eten. Bij ons kunt u vol vertrouwen genieten van uw ballonvlucht. Onze ballonnen zijn uitgerust met de nieuwste en modernste veiligheidsvoorzieningen en onze ervaren en goed getrainde piloten nemen u mee op een ontspannen vlucht. Ze delen graag hun passie voor ballonvaren met u en vertellen u alles over de omgeving.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Bekijk de geplande ballonvaarten.

Joure

VR, 26 JULI 2024 - 19:45
Nog 7 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

ZO, 28 JULI 2024 - 19:45
Nog 8 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Steenwijk

DI, 30 JULI 2024 - 19:45
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

WO, 31 JULI 2024 - 19:30
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Over ballonvaren

Bent u enthousiast over een onvergetelijke ballonvaart, maar twijfelt u nog over wat u moet aantrekken en hoe u om moet gaan met eventuele hoogtevrees? Geen zorgen, wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om goed voorbereid te zijn op een fantastische ballonvaart. Voor wat betreft kleding adviseren wij u om comfortabele kleding te dragen, vergelijkbaar met wat u zou aantrekken voor een wandeling in het bos. Het is ook aan te raden om gesloten schoenen te dragen. Maakt u zich zorgen over hoogtevrees? Dat is begrijpelijk, maar tijdens een ballonvaart heeft u geen direct contact met de grond. Daardoor is er geen sprake meer van hoogtevrees.. Ook een ballonvaart vanuit de Stad boeken? Vlieg met ons mee voor een unieke ervaring hoog in de lucht! Boek vandaag nog uw ballonvaart vanuit het historische Groningen bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum. Laat u betoveren door het adembenemende uitzicht terwijl u zweeft over de weidse landschappen en pittoreske dorpen van de regio. Wacht niet langer en zorg ervoor dat u deze onvergetelijke ervaring niet mist. Reserveer nu uw plek in onze luchtballon en bereid u voor op een magische vlucht.

Tickets bestellen

Tickets bestellen