Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaren vanuit Joure

Ontdek Joure en haar omgeving op een unieke manier door te gaan ballonvaren! Bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum bieden wij ballonvaarten aan vanuit Joure, een prachtige plaats gelegen in het hart van Friesland. Met onze ballonnen stijgen wij op vanaf verschillende locaties in de omgeving van Joure en bieden wij u een onvergetelijke ervaring waarbij u de omgeving van bovenaf kunt bewonderen. Vanuit de lucht heeft u een adembenemend uitzicht over Joure en de prachtige omgeving. U zult versteld staan van de schoonheid van het landschap met de vele waterpartijen zoals het Sneekermeer, de Langwarder Wielen en het Tjeukemeer. Maar ook de verschillende natuurgebieden zoals De Famberhorst, De Twigen en de Blokslootpolder zullen aan uw oog voorbij komen.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Professionele ballonvaarten

Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is dé specialist in ballonvaren in heel Noord Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring en voormalig Nederlands kampioen ballonvaren Pieter Kooistra in ons team, bent u verzekerd van een fantastische ballonvaart. Onze goed getrainde en ervaren piloten vertellen u graag alles over de omgeving terwijl u geniet van het uitzicht vanuit onze nieuwste en modernste heteluchtballonnen, die zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen.

Tickets bestellen

Ballonvaart op maat

Vanaf het moment dat wij u ophalen met ons professionele en moderne wagenpark, tot het moment dat we u veilig op de afspreeklocatie terugbrengen, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Wij bieden ballonvaarten aan vanaf vele locaties, dus er is altijd een vaart die bij u past. Of u nu alleen, met z'n tweeën of in een groep wilt varen, wij hebben de expertise en het materiaal om het mogelijk te maken. Wij bieden ballonvaarten aan voor iedereen, ook voor mindervaliden. Het is ook mogelijk om bij uw ballonvaart culinaire extra’s bij te boeken. Zo kunt u zweven en proeven in één beleving. Onze ballonnen zijn uitgerust met de nieuwste en modernste veiligheidsvoorzieningen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Onze ervaren en goed getrainde piloten nemen u mee op een ontspannen vlucht en vertellen u graag alles over de omgeving en hun passie voor ballonvaren.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Bekijk de geplande ballonvaarten.

Joure

VR, 26 JULI 2024 - 19:45
Nog 7 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

ZO, 28 JULI 2024 - 19:45
Nog 8 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Steenwijk

DI, 30 JULI 2024 - 19:45
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

WO, 31 JULI 2024 - 19:30
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Over ballonvaren

We varen tussen de 100 en 500 meter hoog. Ondanks de hoogte is het goed om te weten dat het niet erg koud is. De temperatuur is ongeveer gelijk aan als je uit de wind over straat zou lopen, dit komt doordat wij meevaren met de wind en dus net zo snel gaan. Wel is het handig om u te kleden alsof u een boswandeling maakt. Meer weten? Of u nu alleen, met uw partner of in een groep wilt varen, wij hebben de expertise en het materiaal om uw ballonvaart tot een bijzondere belevenis te maken. Boek uw ballonvaart vanuit Joure en ervaar Friesland vanuit de lucht!

Tickets bestellen

Tickets bestellen