Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaren vanuit Nieuwe Niedorp

Ontdek Nieuwe Niedorp en omgeving vanuit de lucht tijdens een ballonvaart met het Noordelijk Ballonvaart Centrum. Wij bieden ballonvaarten aan vanuit Nieuwe Niedorp, een pittoresk dorpje gelegen in het hart van Noord-Holland. Met meer dan 20 jaar ervaring in ballonvaren en een professioneel team van ervaren piloten, zorgen wij voor een veilige en onvergetelijke vaart. Tijdens de ballonvaart zult u versteld staan van de prachtige omgeving. Nieuwe Niedorp heeft een karakteristieke dorpskern en is omgeven door prachtige bloemenvelden. Ook vindt u in de omgeving mooie natuurgebieden, zoals het Waard- en Groetpolderlandschap en de Schermer. Vanuit de lucht heeft u een adembenemend uitzicht op al deze bezienswaardigheden en de mooie omgeving van Nieuwe Niedorp, zelfs tot aan het IJsselmeer en de Noordzee. Naast de karakteristieke dorpskern en de prachtige bloemenvelden, ziet u nog veel meer vanuit de luchtballon. Zoals de historische molen De Hoop, die nog steeds in bedrijf is en meel produceert. Ook de omliggende dorpen zoals Schagen en Winkel zijn prachtig om vanuit de lucht te bewonderen.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Professionele ballonvaarten

Stap aan boord van een adembenemend ballonavontuur met het Noordelijk Ballonvaart Centrum - dé specialist in ballonvaren in Noord Nederland. Ons professionele team, met meer dan 20 jaar ervaring en voormalig Nederlands kampioen ballonvaren Pieter Kooistra, staat garant voor een fantastische ballonvaart.

Geniet van een veilige en ontspannen ballonvaart met onze goed getrainde en ervaren piloten, terwijl u het adembenemende uitzicht vanuit onze state-of-the-art heteluchtballonnen bewondert. Zweef over de weidse landschappen en pittoreske dorpen en laat u verrassen door de prachtige omgeving.

Tickets bestellen

Ballonvaart op maat

Bij ons begint de onvergetelijke ervaring vanaf het moment dat ons professionele en moderne wagenpark u ophaalt en eindigt wanneer wij u veilig terugbrengen naar de afspreeklocatie. Wij bieden ballonvaarten aan vanaf diverse locaties, zodat er altijd een vaart is die perfect bij u past. Of u nu alleen, met uw partner of in een groep wilt varen, wij beschikken over de expertise en het materiaal om het mogelijk te maken. Onze ballonvaarten zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor mindervaliden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om culinaire extra's toe te voegen aan uw ballonvaart, zodat u kunt genieten van zowel de sensatie van het ballonvaren als van heerlijk eten. U kunt bij ons varen met volledig vertrouwen in de veiligheid van onze ballonnen, die zijn uitgerust met de nieuwste en modernste veiligheidsvoorzieningen. Onze ervaren en goed getrainde piloten nemen u mee op een ontspannen vlucht en delen graag hun passie voor ballonvaren met u, terwijl zij u alles vertellen over de omgeving.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Bekijk de geplande ballonvaarten.

Joure

VR, 26 JULI 2024 - 19:45
Nog 7 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

ZO, 28 JULI 2024 - 19:45
Nog 8 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Steenwijk

DI, 30 JULI 2024 - 19:45
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

WO, 31 JULI 2024 - 19:30
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Over ballonvaren

We varen tussen de 100 en 500 meter hoog. Ondanks de hoogte is het goed om te weten dat het niet erg koud is. De temperatuur is ongeveer gelijk aan als je uit de wind over straat zou lopen, dit komt doordat wij meevaren met de wind en dus net zo snel gaan. Wel is het handig om u te kleden alsof u een boswandeling maakt. Meer weten? Of u nu alleen, met uw partner of in een groep wilt varen, wij hebben de expertise en het materiaal om uw ballonvaart tot een bijzondere belevenis te maken. Boek uw ballonvaart vanuit Joure en ervaar Friesland vanuit de lucht!

Tickets bestellen

Tickets bestellen