Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Tickets bestellen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is ideaal voor het geven van een ballonvaart als Cadeau.

Koop tickets

Vaardatum boeken

Hieronder vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan telefonische contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ballonvaart inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en mailadres. Let op! Het ticketnummer is gekoppeld aan het mailadres die bij ons in de planning bekent is.

Plan een vaart

Ballonvaren vanuit Steenwijk

Ontdek de charmante stad Steenwijk vanuit een uniek perspectief - hoog in de lucht tijdens een ballonvaart met het Noordelijk Ballonvaart Centrum. Met meer dan 20 jaar ervaring in ballonvaren en een team van professionele piloten bieden wij een veilige en onvergetelijke ervaring. Tijdens uw ballonvaart boven Steenwijk en omgeving zult u versteld staan van het adembenemende uitzicht. Zweef boven de historische binnenstad, bewonder de grachten en historische gebouwen van Steenwijk en ontdek de verborgen juweeltjes van deze charmante stad. Vanuit de lucht heeft u ook een panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving rondom Steenwijk. Geniet van de uitgestrekte weilanden, de bossen en de meren van Nationaal Park Weerribben-Wieden, en bewonder de pittoreske dorpjes in de omgeving. Wij bieden verschillende ballonvaarten aan vanuit Steenwijk, dus er is altijd een vaart die perfect bij uw wensen past. Boek nu uw ballonvaart en bereid u voor op een magische en onvergetelijke ervaring hoog in de lucht.

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Al ruim 25 jaar ervaring

Elke ballonvaart is onvergetelijk

Vele opstijglocaties in Noord-Nederland

Professionele ballonvaarten

Klaar om te vliegen? Het Noordelijk Ballonvaart Centrum nodigt u uit voor een spectaculaire ballonvaart over het noorden van Nederland. Als experts in ballonvaren hebben we meer dan 20 jaar ervaring en leiden we ons team met voormalig Nederlands kampioen ballonvaren, Pieter Kooistra.

Bereid je voor om te ontspannen en te genieten van het panoramische uitzicht terwijl je zweeft in onze moderne heteluchtballonnen, bediend door onze professionele en getrainde piloten. Ervaar de ongelooflijke sensatie van het zweven over de uitgestrekte landschappen en pittoreske dorpjes die het noorden van Nederland te bieden heeft. We garanderen u een veilige en onvergetelijke ballonvaart ervaring met het Noordelijk Ballonvaart Centrum. Boek nu uw plek voor een onvergetelijk avontuur in de lucht!

Tickets bestellen

Ballonvaart op maat

Beleef een onvergetelijke en feestelijke ervaring van begin tot eind met onze moderne en professionele ballonvaartdienst. Wij halen u op met onze moderne en nette bussen en zorgen ervoor dat u veilig terugkeert naar de afgesproken locatie. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende locaties om uw ballonvaart te starten, zodat u altijd de perfecte vlucht kunt kiezen die past bij uw wensen. Of u nu alleen, met uw partner of in een groep wilt varen, wij hebben alles in huis om uw dromen waar te maken. Onze ballonvaarten zijn toegankelijk voor iedereen, zelfs voor mensen met beperkingen. En als kers op de taart, kunt u genieten van heerlijke culinaire extra's tijdens uw ballonvaart. Naast de sensatie van het ballonvaren, kunt u ook genieten van heerlijk eten. U kunt met volle vertrouwen bij ons uw ballonvlucht boeken. Onze ballonnen zijn uitgerust met de nieuwste en modernste veiligheidsvoorzieningen en onze ervaren en goed getrainde piloten zullen u meenemen op een ontspannen vlucht. Hun passie voor ballonvaren delen ze graag met u en ze zullen u alles vertellen over de omgeving die u vanuit de lucht zult zien. Maak uw dromen waar en boek nu uw ballonvaart bij ons!

Tickets bestellen

Tickets bestellen

Bekijk de geplande ballonvaarten.

Joure

VR, 26 JULI 2024 - 19:45
Nog 7 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

ZO, 28 JULI 2024 - 19:45
Nog 8 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Steenwijk

DI, 30 JULI 2024 - 19:45
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

WO, 31 JULI 2024 - 19:30
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Over ballonvaren

Bent u op zoek naar een unieke ervaring en heeft u altijd al willen ballonvaren, maar maakt u zich zorgen over wat u moet dragen en hoe u om moet gaan met hoogtevrees? Wij begrijpen uw zorgen en zijn er om u te helpen. Ons ervaren team zal u voorzien van alle benodigde informatie om goed voorbereid op pad te gaan. Wij adviseren u om comfortabele kleding te dragen, vergelijkbaar met wat u zou dragen voor een buitenactiviteit zoals wandelen. Het is ook belangrijk om gesloten schoenen te dragen voor uw eigen veiligheid. Maakt u zich zorgen over hoogtevrees? Geen zorgen, onze ballonvaarten zijn ontworpen om u een unieke en ontspannende ervaring te bieden. Tijdens de vlucht heeft u geen direct contact met de grond en zult u merken dat hoogtevrees niet meer relevant is. Laat ons u begeleiden en zorgeloos genieten van een onvergetelijke ballonvaart. Ook een ballonvaart in de regio Stellingwerf boeken? Reis met ons mee voor een sensationele belevenis hoog in de lucht! Boek nu uw ballonvaart vanuit het Steenwijk bij het Noordelijk Ballonvaart Centrum en ervaar het adembenemende panorama terwijl u boven de uitgestrekte landschappen en charmante dorpjes van de omgeving zweeft. Aarzel niet langer en zorg ervoor dat u deze onvergetelijke ervaring niet mist. Reserveer vandaag nog uw plek in onze luchtballon en maak u klaar voor een buitengewone vlucht.

Tickets bestellen

Tickets bestellen