Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Friesland vanuit de lucht, culturele hoofdstad 2018

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 06-APR-2018

Leeuwarden de culturele hoofdstad van Europa dit jaar!

Maar de honderden projecten en evenementen vinden niet alleen plaats in Leeuwarden, de historische hoofdstad van honderden namen maar ook in het rijke landschap dat Fryslan juist zo speciaal maakt. Van de wadden tot de wouden.

Ons tijdperk verandert. De wereld is groter geworden, de samenleving meer divers. Het vergt een flinke dosis moed, creativiteit en verbeelding om met die veranderingen om te gaan. Leeuwarden-Fryslân 2018 pakt het Culturele Hoofdstad jaar daarom aan om de kop boven het maaiveld uit te steken. Om als provincie, land en Europa een ontwikkeling door te maken om van een mienskip naar een iepen mienskip te gaan. Door de kansen die zich voordoen te zien en te luisteren naar nieuwe inzichten. Door flexibel te zijn en je aan te passen zonder jezelf te verliezen.

Tijdens ons seizoen hebben wij iedere dag ballonvaarten gepland staan, de meeste vinden plaats boven onze waterrijke provincie Friesland. We zien de schoonheid van de natuur die we rijk zijn, de watersportdorpjes, de elf steden, de wadden want ook deze kun je zien liggen soms zelfs al vanaf 500 meter hoogte vanuit een luchtballon. Het jaar 2018, een prachtig jaar om naast een bezoek aan een cultureel evenement Fryslan vanaf grote hoogte te ontdekken!

Delen via: