Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Ballonvaren in 2018 met de gelukkigste piloot

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 22-DEC-2017

Vrijdag 22 december, een paar dagen voor kerst was het zover, onze piloot Tommie ging het huwelijksbootje in.., of liever gezegd huwelijksmandje. Tommie en zijn geliefde Moniek hadden voor deze speciale dag een heel programma waar een luchtballon niet in voor kwam. Maar dat veranderde toch nog op het laatste moment. De avond van te voren ontvingen wij een berichtje waaruit bleek dat Tommie het wel erg zou waarderen als op deze belangrijke dag naast zijn eerste liefde Moniek toch ook zijn 2e liefde aanwezig zou kunnen zijn.

Ze moest goed gevuld zijn, warm vooral, met mooie rondingen en gekleed in het paars. Nou, daar gingen wij natuurlijk ons best wel even voor doen.. en ze stond er.., in vol ornaat.., helemaal klaar om Tommie en Moniek naar haar toe te lokken. Een witte Fiat 500 kwam te voorschijn uit de mist en reed recht op haar af. Vlakbij de mand kwam het trouwautootje tot stilstand en kwam het prachtige stel tevoorschijn.

Even leek het plan te mislukken want met een trouwjurk over de rand van een ballonmand klimmen valt nog niet mee. Maar daar stonden ze dan, in koud december, mistig, geen zon maar toch als stralend koppel in Tommie zijn eigen huwelijksmandje. Nu kon deze dag echt niet meer stuk.

Piloot Johannes heeft de ballon klaargezet en kon het niet laten de gevraagde enveloppe met inhoud voor het huwelijkspaar helemaal boven in de ballon te takelen. De ballon word ook wel enveloppe genoemd in ons vakjargon. Tommie moet er dus nog wel even wat moeite voor doen om de enveloppe uit de enveloppe te kunnen krijgen. Maar het meest belangrijke is geslaagd, Moniek heeft “ja” gezegd! Wat betekend dat alle passagiers die vanaf 2018 met Tommie mee gaan ballonvaren, dit met een heeel gelukkige piloot gaan doen!

Delen via: