Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Bollenpracht in de Kop

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 24-APR-2018

Wat een feest, het is bijna voorjaar! Nederland krijgt weer kleur op de wangen. Of beter gezegd: op de velden, waar bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en krokussen voor een prachtig schouwspel zorgen. De Kop van Noord-Holland verandert in één grote bloemenzee en hoe hoger je komt, hoe imposanter.

De Kop van Noord-Holland is het grootste en oudste tulpengebied van Nederland. Fiets of wandel door de oneindige, kleurrijke bollenvelden, doe een tulpenexcursie of maak een spectaculaire ballonvaart over de velden. Er zijn namelijk steeds meer passagiers die de bont gekleurde bollenvelden vanuit de lucht willen bekijken.

Wij zijn uiteraard afhankelijk van de windrichting de dag van de vaart. Er is veel water in en om Noord-Holland en we moeten na een uur wel weer kunnen landen maar als de mogelijkheid zich voor doet dan zijn wij er bij!

Er lekker op uit?, In het voorjaar zijn veel evenementen waar bloemen in het zonnetje worden gezet; zoals de Bloemendagen in Anna Paulowna, Bloeiend Zijpe en Kleurrijk Julianadorp.

Delen via: