Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Een diner uitpakken tussen hemel en aarde

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 21-SEP-2017

Negen passagiers hebben piloten Tommie en Theo vandaag mee in de grootste luchtballon. Normaliter gaan er 12 passagiers mee in deze ballon maar vandaag hebben we meer ruimte nodig en een extra piloot. Onze passagiers gaan genieten van een heerlijke beleving, een “luchtballon diner”!

Met dit arrangement is het hoog in de lucht genieten van de kookkunsten van Friese meesterkok Reitse Spanninga van restaurant ’t Plein in Joure. Het diner wat hij speciaal heeft bereidt voor de passagiers van vanavond nemen wij mee de lucht in! Als voorafje serveren wij – tijdens het uitvouwen van de ballon – een heerlijke entrée met broodjes, boter en tapenade. Tijdens de ballonvaart is het genieten van een heerlijke frisse maaltijdsalade met een goed glas wijn. Na de landing volgt het dessert met natuurlijk champagne. Het was voor iedereen genieten van de mooie ballonvaart en de gezelligheid, daar zullen ook de flessen wijn toe hebben bijgedragen. Deze stegen vandaag namelijk mee tot op grote hoogte..

Culinaire arrangementen

Ben je op zoek naar een écht unieke beleving? Wil je op een originele manier zakenrelaties verrassen, een mijlpaal of jubileum vieren? Een bedrijfsuitje organiseren? Een vliegende start voor een nieuw project afvuren of een nieuw product lanceren? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte. Kijk op onze site of bel ons over de verschillende arrangementen. Van tapas tot de bbq mee in de ballon en een diner wat wordt gegaard terwijl je vaart!

Delen via: