Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Één goede reden waarom Noord-Holland zo mooi is..

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 29-APR-2017

Het voorjaar, één van de mooiste periode’s in het jaar voor het maken van een ballonvaart. Zeker in Noord-Holland, door de vele tulpenvelden is deze provincie getransformeerd tot een grote kleurenpracht.

Om 19:00 spreken we af met onze passagiers  en rijden naar Wieringerwerf, een zeer geschikte locatie om ons gestelde doel van vandaag te bereiken. Met drie luchtballonnen stijgen we rond 19:30 op om onze route door de kop van Noord-Holland verder te vervolgen. Al snel laten de eerste tulpen zich zien in alle kleuren van de regenboog, “dit is echt genieten”, horen we passagiers zeggen en ook de crew die in volgauto achter de ballon aan rijdt kijkt voordurend om zich heen, maar wel ondertussen de ballon in de gaten houden 🙂 Jeffrey..?

Na een uur varen is zowel de Noordzee als de plek waar we gaan landen in zicht. Een weiland in Schagerbrug leent zicht goed voor de landing. Bijzonder aan deze vaart was tijdens het opstijgen het IJsselmeer zien liggen en richting de landing de Noordzee in het vizier, veel water dus en bloemenpracht.. Na deze bijzonder kleurrijke reis landen we zacht en sluiten het programma af met koude champagne en een prachtig ondergaande zon.

Delen via: