Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Elegant, welgevormd en verleidelijk…

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 29-MEI-2017

Dat is de spiksplinternieuwe Olijslager luchtballon! Vandaag mochten de eigenaar van deze ballon haar samen met ons voor het eerst bewonderen, los van de grond tegen een strak blauwe hemel. In Oldeboorn vanaf camping Boarnshiem vond de opstijging plaats.

Johannes, onze piloot was de gelukkige bestuurder op dit chique nieuwe luchtvaartuig en was laaiend enthousiast. “Deze Lindstrand luchtballon heeft super snelle rotation vents, hierdoor kan de piloot de ballon laten draaien wat ten goede komt aan de bedrijfsnaam van Olijslager. Tijdens het ontwerp is rekening gehouden met het aspect dat het logo herkenbaar moet zijn vanaf de grond en vanaf grote hoogte leesbaar moet zijn. Geslaagd zeggen wij!

De ballon is tevens uitgerust met een nieuwe gedeeltelijk open aanhanger. De ballon ligt zo altijd droog en de mand staat op het buiten gedeelte van de lange aanhanger. Gespoten in Indisch blauw ziet de combinatie er subliem uit. Johannes maakt met klanten van het bedrijf Olijslager een prachtige ballonvaart en zet de ballon netjes in Broek Zuid weer aan de grond. Met certificaten geheel in stijl van Olijslager is het een perfecte ervaring geweest voor iedereen!

Delen via: