Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

*Nieuwe luchtballon* gaat schitteren aan de hemel!

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 16-DEC-2016

Het ballonvaart seizoen komt medio half oktober in rustiger vaarwater. Maar we kunnen nu al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat…, we gaan namelijk varen met een nieuwe luchtballon!

We zijn zeer vereerd en heel trots dat we gaan samenwerken met Olijslager Verf B.V. Deze prachtige grote luchtballon waar straks 10 gasten per keer van Olijslager en ons in kunnen gaan varen, wordt in Engeland bij Lindstrand balloons gebouwd. Het ontwerp is samen met Robert van Büseck directeur van Olijslager Verf B.V., Pieter Kooistra eigenaar Noordelijk Ballonvaartcentrum en Lindstrand balloons, aan de tekentafel tot stand gekomen.

Olijslager Verf B.V.is het grootste bedrijf in de noordelijke helft van Nederland dat deskundig is in Bouw-en industrie specialiteiten. Dit prachtige bedrijf is een groothandel in verf (Olijlslager), heeft Bouw- en Industriespecialiteiten (Schriever) en afbouwmaterialen voor de stukadoor (Stucshop). Een prachtig bedrijf dat zich vanaf 2017 nog meer in de spotlights gaat zetten door deze luchtballon waar iedereen letterlijk van zal gaan opkijken!. De luchtballon wordt toegevoegd aan onze vloot op een mooie nieuwe trailer. Uiteraard voorzien van kleuren die passend zijn bij de huisstijl van Olijslager en ons bedrijf.

Met heel veel enthousiasme gaan we de komende tijd het bouwproces van deze luchtballon volgen en kijken we met veel plezier uit naar de eerste luchtdoop in 2017!

Delen via: