Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Nieuwsgierig naar wat wij doen in de winter?

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 06-DEC-2018

Ballonvaren is een seizoensbedrijf. Dat wil zeggen dat over het algemeen de ballonvaarten met klanten en passagiers worden gemaakt in de zomer. Van half maart t/m eind oktober zijn onze luchtballonnen in bedrijf. Dat komt omdat de meeste mensen graag mee willen als het mooi en warm weer is. Ook is het zo dat de ballonvaarten in het seizoen rond zonsondergang plaats vinden of in de avond twee uur voor zonsondergang. De meeste mensen werken overdag en kunnen gewoon mee in de avond. In de winter kun je ook ballonvaren maar vind de ballonvaart overdag plaats. 

Maar nu is het winter en dat betekent dat de luchtballonnen op stal gaan, inclusief volgauto’s en aanhangers. Maar eerst concentreren we ons op het materiaal, alles wordt schoongemaakt en gebreken worden gerepareerd zowel van ballon equipment als auto’s en aanhangers. Ook onze collega ballonbedrijven stoppen in de winter met varen en zijn wellicht toe aan een nieuwe luchtballon. Dat is ook een tak waar we ons actief mee bezig houden, als dealer van Lindstrand balloons Engeland, verkopen we nieuwe luchtballonnen aan collega’s ballonvaart bedrijven. Tevens zorgen we dat de jaarlijkse keuringen van deze klanten worden uitgevoerd, ook daar is nu tijd voor. Dat betekend dat alles wordt nagekeken; enveloppe, mand, brander, gasflessen, lijnen etc, onderdelen vervangen en reparaties uitvoeren. Met name de grotere klanten willen graag dat hun materiaal weer in orde is voordat het seizoen weer van start gaat. 

Ook de website kan wel weer een fris tintje gebruiken. Hoe kunnen we deze nog gebruiksvriendelijker maken? Hoe kunnen we het makkelijker en aantrekkelijker maken voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in ons product? Op dit moment zijn we bezig met nieuwe tickets, een frisse uitstraling met een meer up to date uiterlijk. Ook worden ze digitaal ingezet in de webshop. Een ticket vind je dan na het maken van een boeking direct terug in je mailbox, efficient voor ons en lekker snel voor jou als klant. 

Delen via: