Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

PV Vereniging beleeft Friesland van boven.

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 25-JUNI-2016

We hadden een fantastisch bezoek aan Nijbeets afgelopen zaterdag. Met 6 luchtballonnen stegen we op vanaf een groot weiland om de 43 passagiers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Al snel was duidelijk wat deze PV Vereniging wilde gaan doen. Een uitgebreide bbq in de achtertuin van Henk Rinzema, de organisator van deze club. Vervolgens met een goed gevulde maag in naast gelegen weiland instappen in een luchtballon van het “Noordelijk Ballonvaartcentrum”.

De passagiers worden uitgenodigd te helpen om de luchtballonnen te inflaten. Daarna het grotere geschut, een voor een worden branders gestart en komen de ballons omhoog. De gezonde spanning stijgt bij de passagiers, alleen nog instappen en klaar voor vertrek zijn de 6 luchtballonnen. De passagiers hebben niet alleen een adembenemend uitzicht van Nijbeets maar ook van de andere luchtballonnen waar collega’s in meevaren.

Tijdens ondergaande zon en de luchtdoop met champagne wordt ieders ervaring enthousiast gedeeld met elkaar. Met certificaat, champagneglas en een herinnering voor het leven worden de gasten door ons weer terug gebracht.

“Ik heb vanavond vanuit jullie luchtballon de wonderen van de natuur in een uniek perspectief bekeken”, volgens de beleving van één van de passagiers!

Delen via: