Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Zeer indrukwekkend deze wel heel bijzondere rolstoel ballonvaart

Noordelijk Ballonvaartcentrum - 27-DEC-2018

Het was 16 november, je zou zeggen niet de mooiste maand van het jaar om een ballonvaart te gaan maken. Dit verliefde stel wilde dat wel en met een hele goede reden, een ” huwelijksaanzoek”. Maar niet een zomaar een huwelijksaanzoek. De passagiers zijn namelijk beide rolstoelgebonden.

Rolstoel ballonvaarten komen zeer regelmatig voor maar nog niet eerder hebben we gevaren met twee rolstoelen in de mand. Een uitdaging maar dat lukte!, de twee rolstoelen pasten precies naast elkaar in de daarvoor bestemde rolstoelmand. Deze heeft een speciale deur waardoor de rolstoelen er gemakkelijk in gereden kunnen worden. En de mand is ruimer gevlochten aan de voorkant waardoor ook minder valide mensen optimaal van het uitzicht kunnen genieten.

En.., er kwam er nog een erg leuk extraatje om de hoek kijken, piloot Tommie kon dit keer letterlijk boven de wolken uitstijgen. En op dat bijzondere moment sky high je grote liefde vragen om haar hand was wel op en top romantiek. Het heldere weer en de november zon maakte dit tot een beleving om nooit meer te vergeten. Want, inderdaad, het belangrijkste van deze avond 😉 volgens Tommie heeft ze volmondig “Ja” gezegd!

Delen via: