0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Drakenbootrace Kollum Ballonfestival.

Drakenbootrace Kollum Ballonfestival.

Altijd al een keer een ballonvaart willen meemaken? Wat is er nu leuker om op te stijgen in je eigen dorp/regio. Eenmaal in de lucht kunt u genieten van het schitterende uitzicht boven Kollum en de omliggende dorpen. 

Dit is uw kans, in samenwerking met het Noordelijke Ballonvaartcentrum organiseert de organisatie van de Drakenbootrace een ballonfestival.

We hebben plaats voor maximaal 50 personen dus mis het niet en geef u snel op!


Voor wie?

Als inwoner van Kollum of omgeving, als toeschouwer en iedereen die de sfeer van deze avond wil meepakken en deze unieke beleving vanuit één van de luchtballonnen wil meemaken.


Van 8 tot 80

In principe kan iedereen mee in de ballon. Kinderen moeten boven de rand van de mand uit kunnen kijken. Ben je iets ouder en is een uur staan net te lang dan hebben is er een zitje ter ondersteuning. Bij twijfel even overleggen met de organisatie. Zwangere vrouwen kunnen helaas niet mee.


Wanneer?

De ballonvaarten worden  georganiseerd op zaterdag 21 september. Het tijdstip van opstijgen is rond 17.30.


Waar?

Op het evenemententerrein in Kollum.


Tijdstip

Het tijdstip van opstijgen is rond 18.30 in augustus en 17.30 in september. Elke deelnemer wordt weer teruggebracht naar de opstijglocatie.


Meevaren?

Om mee te kunnen varen is een ticket nodig. Deze kunt u kopen in de webshop (klik hier voor de link). Dit ticket is voorzien van informatie die handig is om te weten voordat je bij aan boord stapt.

De kosten van een kaartje/ticket zijn € 130,= per persoon.