0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Heamiel Festival Ballonvaarten

Heamiel Ballonvaarten

In samenwerking met de organisatie van het Heamiel Festival in Bolsward organiseren wij tijdens het Heamiel festival ballonvaarten boven Bolsward.

Want wat is er nu leuker om de Heamiel eens op een andere manier te beleven?. Met meerdere luchtballonnen stijgen we op rondom Bolsward om Bolsward zo van boven te kunnen bewonderen.

Voor wie?

Als inwoner van Bolsward of omgeving, als toeschouwer, deelnemer, iedereen die de sfeer van deze festivaldagen wil meepakken en deze unieke beleving vanuit één van onze luchtballonnen wil ervaren kan hier bij ons een ticket kopen voor een gereduceerd tarief. Voorwaarde is dat het ticket wordt gebruikt voor deze dag boven Bolsward. Kan de vaart vanwege weersomstandigheden geen doorgang vinden dan wordt deze verplaatst naar een andere datum.

Van 8 tot 80

In principe kan iedereen mee in de ballon. Kinderen moeten boven de rand van de mand uit kunnen kijken en vrouwen die zwanger zijn nemen wij helaas, niet mee. Ben je iets ouder en is een uur staan net te lang dan hebben wij een zitje ter ondersteuning. Bij twijfel even overleggen met ons.

Wanneer?

De ballonvaarten worden tijdens het Heamiel Festival georganiseerd van 26 t/m 29 juni 2019.

Waar?

Op de dag van de ballonvaart hoort u tussen 14.00 en 14.30 de verzamellocatie in Bolsward, deze heeft te maken met de windrichting zodat we over Bolsward proberen te varen.

Tijdstip / programma

Het programma (klik hier) van de ballonvaart begint om 19:30.

Natuurlijk brengen we iedereen weer terug naar het opstijgterrein.

Boeken

Om mee te kunnen varen is een ticket nodig. Als deze is gekocht in onze webshop sturen wij het per post naar je toe. Dit ticket is voorzien van informatie die handig is om te weten voordat je bij ons aan boord stapt. Klik hier om uw ticket(s) te kopen.

Het ticket dient ingeleverd te worden bij de piloot van de desbetreffende ballon.