0513 - 41 75 03
social media
0513 - 41 75 03 Prijzen Boek nu online en ontvang 5% korting

Doe een wens!

27-07-2010 door Noordelijk Ballonvaartcentrum

Met Doe Een Wens ‘ de lucht in’  

Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Om alle wensen in vervulling te kunnen laten gaan is geld nodig.

Van 28 juli tot en met 1 augustus aanstaande vinden voor de 25e keer de Friese Ballonfeesten in Joure plaats en in dit jubileumjaar wordt Doe Een Wens de gelegenheid geboden een actie te organiseren. Er wordt van 28 tot en met 31 juli een SMS actie gehouden en de winnaars gaan op zondag 1 augustus ‘de lucht in’.

De heer Pieter Kooistra heeft hiervoor zijn ballon beschikbaar gesteld. In deze ballon zal onze ambassadeur Reitse Spanninga, eigenaar van restaurant ’ t Plein in Joure tijdens de ballonvaart een diner voor de winnaars koken. De winnaars beleven een fantastisch avontuur: culinair genieten tijdens het ‘vliegen’  als een vogel in de lucht!

Om mee te dingen naar deze schitterende prijs kan vanaf heden een sms bericht gestuurd worden met de tekst: 3wens naar 4488 (€ 3,- per sms bericht). Op 31 juli vindt de trekking plaats van de winnaars van deze SMS actie. Diezelfde avond worden de winnaars telefonisch geïnformeerd en uitgenodigd op 1 augustus deze spectaculaire ballonvaart te beleven.

Daarnaast worden er 1 augustus op het terrein van de Friese Ballonfeesten loten verkocht en aan het einde van de middag zal nog een prijswinnaar worden getrokken die eveneens diezelfde avond de culinaire vaart mag meebeleven.

Met de opbrengst van deze actie kunnen nog meer wensen in vervulling gaan. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, zeker op kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

SMS Flyer Doe een Wens