Logo Noordelijk Ballonvaartcentrum Koop tickets
Koop tickets

Als je iets één keer in je leven doet,
wil je dat het perfect is.

Tickets kopen

Koop hier uw ballonvaart tickets als u nog geen datum of locatie weet. Dit is de perfecte cadeaubon om kado te doen.

Koop tickets

Direct een vaart boeken

Hier vindt u onze geplande ballonvaarten. Staat de gewenste datum er niet bij, of wenst u een privé ballonvaart, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Boek een vaart

Ticket inplannen

Heeft u reeds een ticket dan kunt u hier uw ballonvaart inplannen met uw ticketnummer en de boekingscode die gekoppeld is aan uw ticket.

Ticket inplannen

Uw onvergetelijke ervaring begint hier.

Bekijk hieronder de geplande ballonvaarten voor losse tickets, wilt u een VIP of Privé vaart neem dan contact op.

Joure

VR, 26 JULI 2024 - 19:45
Nog 7 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

ZO, 28 JULI 2024 - 19:45
Nog 8 plaatsen vrij

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Steenwijk

DI, 30 JULI 2024 - 19:45
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Joure

WO, 31 JULI 2024 - 19:30
Slechts 1 plaats!

Vanaf € 195 per persoon

Koop tickets

Bekijk meer vaarten

Wij maken het onvergetelijk!

Het Noordelijk Ballonvaartcentrum is een professioneel ballonvaart bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. In de jaren dat ons bedrijf bestaat hebben we geleerd wat het verschil maakt tussen een gewone ballonvaart en een perfecte ballonvaart. Het is onze missie om te zorgen dat uw ballonvaart perfect is. Van het moment dat u boekt tot het moment dat u weer thuis bent.

Over ons

Over ons

Zakelijke ballonvaart

Het Noordelijk Balloncentrum is de zakelijk partner van veel bedrijven. Wij exploiteren onder andere luchtballonnen voor Olijslager, Brunel, Bjuster bier, Jumbo, Services for ICT, Brightcare, Ultramagic Balloons, ABN AMRO en Oostappen. Daarnaast onderhouden wij de luchtballonnen van veel ballonvaartbedrijven in Nederland. En wij zijn de officiële keuringsinstantie van heteluchtballons in Nederland. Kortom: het Noordelijk Ballonvaart Centrum is de perfecte zakenpartner voor alles wat met ballonvaren te maken heeft!
 

Meer informatie

Waarom Noordelijk Ballonvaartcentrum?

Professioneel
Het Noordelijk Ballonvaartcentrum is een professioneel ballonvaartbedrijf, vakkundig en zeer ervaren. Dat blijkt niet alleen uit de vele vlieguren van onze piloten maar ook uit de groei van het bedrijf in de afgelopen 25 jaar. Ons doel was altijd helder, groeien in kwaliteit niet in kwantiteit. 

Wat ons kenmerkt zijn de specifieke kennis en vaardigheden die we hebben opgedaan binnen ons vakgebied. Deze zijn nodig om de ballonvaart voor u als klant, zo perfect mogelijk uit te kunnen voeren. 

Persoonlijk  
Centraal bij ons staat: wat heeft u als passagier nodig om de mooiste ballonvaart te maken? Bij ons is het mogelijk de ballonvaart af te stemmen op uw persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. 

Maar ook het geven van gedegen informatie tijdens uw boeking is belangrijk. 
Persoonlijk contact is prettig, daarom staan onze fijne en gemotiveerde medewerkers tijdens werktijden altijd voor u klaar. Om hulp te kunnen bieden bij het samenstellen van uw ballonvaart. Natuurlijk passend bij uw verwachtingen. 
 

Betrouwbaar  
Helder en eerlijk communiceren is van groot belang in onze branche. Omdat we weersafhankelijk zijn en veiligheid altijd voorop staat kan soms de ballonvaart op de geplande datum geen doorgang vinden. U kunt dan zelf een nieuwe datum inplannen. 

Een mooie, kwalitatief goede ballonvaart af kunnen leveren betekent aanraden of afraden van de ballonvaart. Op basis van zeer nauwkeurige informatie betreft het weer, waar alleen wij toegang toe hebben, wordt deze keuze iedere dag opnieuw door ons gemaakt. 
 

U bent in goede handen.

Het Noordelijk Ballonvaartcentrum is naast een ballonvaart bedrijf ook de officiële keuringsinstantie van luchtballons in Noord Nederland. Onze vloot van 14 ballons is dan ook in uitstekende conditie. En dat geldt ook voor onze volgauto’s.


Wij laten niets aan het toeval over, behalve waar de wind ons brengt. En we zorgen dat u precies weet wat u te wachten staat.

Lees meer

Alles wat je wilt weten over ballonvaren...

sun

We varen altijd in de twee uren na zonsopkomst of de laatste 2 uren voor zonsondergang. Dan is er weinig thermiek en is de lucht stabiel.

flame

We varen tussen 100 en 500 meter hoog. De luchtballon heet niet voor niets heteluchtballon: de temperatuur loopt op tot 100 graden!

coat

Kleed je voor alsof je een boswandeling gaat maken. De temperatuur is ongeveer hetzelfde als wanneer je uit de wind over straat zou lopen. We gaan namelijk net zo snel als de wind!

ghost

Maak je geen zorgen als je hoogtevrees hebt. De hoogtevrees verdwijnt zodra de ballon het contact met de grond verliest.

on-air

U bent verzekerd in onze ballon en onze volgauto. Uw apparatuur zoals telefoon en camera’s zijn niet verzekerd. Dus foto’s en films maken mag, maar op eigen risico! Telefoneren mag niet.

chair

Er is geen maximumleeftijd. Voor een standaard vaart moet je fit genoeg zijn om van een stoel af te kunnen springen.

height

Kinderen mogen mee in de luchtballon als ze groter zijn dan 1m30. Anders kunnen ze niet zelfstandig over de rand kijken van de mand. Kinderen mogen alleen mee onder begeleiding van een ouder.

pregnant

Als je in verwachting bent mag je helaas niet mee in de luchtballon.

wheel-chair

Iedereen moet kunnen ballonvaren. Bent u minder valide of heeft u twijfel over uw gezondheid, bel ons voor de mogelijkheden! Wij doen ook rolstoelballonvaarten.

Als je iets één keer in je leven doet, wil je dat het perfect is.